Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Συμπαραστάτης του Δημότη: και επίσημα ξεκινά ξανά η διαδικασία

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ (επειδή η επανάληψις
είναι η μητέρα της μαθήσεως):
ΟΙ “ΕΠΙΣΗΜΕΣ” ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ 
“ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ των ΔΗΜΟΤΩΝ” ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ!!!

άντε να δούμε τι …”εγνωσμένου κύρους” 
υποψηφιότητες θα προωθηθούν πάλι…

Ξεκινάει ξανά – και επίσημα – η διαδικασία για την ανεύρεση του πρώτου Συμπαραστάτη του Δημότη στο Δήμο της Αλεξάνδρειας.
Ο Δήμος, κάνοντας στην ουσία χρήση της εγκυκλίου στην οποία είχαμε αναφερθεί στις 11 Ιουνίου ΕΔΩ, η οποία “επανεργοποιεί” τη διαδικασία για τους Δήμους που δεν ειχαν καταφέρει να επιλέξουν/εξελέξουν Συνήγορο.
Η επιλογή θα γίνει με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου σε ημερομηνία που θα καθοριστεί με την πρόσκληση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα γνωστοποιηθεί δια του Τύπου και θα αναρτηθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλεξάνδρειας.
Πάντως, η ημερομηνία έναρξης για την υποβολη τωβν αιτήσεων έχει ήδη καθοριστεί και είναι η 27η Ιουνίου 2011.
Αναμένουμε να δούμε και τις “επίσημες” προτάσεις των δημοτικών παρατάξεων, με δεδομένο το ότι τα κόζια απ΄ τον Ιανουάριο και μετά έχουν αλλάξει!!

Όσο για εκείνο το “…θα πρέπει να είναι εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας” που έβαλε το υπουργείο και στη συνέχεια οι Δήμοι, είπαμε και ξαναλέμε: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με εμπειρία σε ανάλογο πόστο, πλην των Διαμαντούρου (είναι στο εξωτερικό) και Καμίνη (είναι υποτίθεται στην Αθήνα δήμαρχος). Όσο για το κύρος, θέλετε να μιλήσουμε για …κύρος αφού ήδη έχουμε δει τι έγινε προηγουμένως και ακολούθησε στη συνέχεια;