Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Άλλο είναι το πρόβλημα του τουρισμού, και όχι οι φιλικές υπηρεσίες προς συγκεκριμένες ομάδες της κοινωνίας μας

Δεν ξέρω τι σημαίνει gay friendly ξενοδοχείο από τη στιγμή που όλοι έχουν δικαίωμα να ταξιδέψουν και να πάνε διακοπές. Οταν κάνεις κράτηση σε ένα ξενοδοχείο δεν νομίζω ότι κάνεις ζητάει στοιχεία που αφορούν τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό” είπε στην εφημερίδα “Τα Νέα” ο αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ανδρέας Φιορεντίνος.
Και έχει απόλυτο δίκιο!
Τι κάνει καθείς στο κρεββάτι του (ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο θεωρεί πρόσφορο για να επιδοθεί σε συγκεκριμένα “αθλήματα”, όπως σε ασανσέρ, σκάλες, αυτοκίνητα κλπ κλπ κλπ) είναι αποκλειστικά και μόνο δική του υπόθεση.

Το να βγαίνει όμως και να διατυμπανίζει το τι κάνει επί της κλίνης, να κρίνει πράγματα και καταστάσεις και να απαιτεί βάσει αυτού, αυτό εισέρχεται στη σφαίρα του φαιδρού. Η προσφορά πρέπει να είναι ίδια για όλους, και αν κάποιος κρίνει ότι δεν ικανοποιείται για τον Χ ή Ψ λόγο, τότε ας αλλάξει …μαγαζί. Αλλά μέχρι εκεί. 
Γιατί το πρόβλημα της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας (αν υπάρχει τελικά τέτοιο πράγμα) δεν είναι οι παροχές υπηρεσιών φιλικών προς gay αλλά η παροχές υπηρεσιών φιλικών προς όλους μας, που στερούν από τη χώρα το μοναδικό της σοβαρό πόρο εισρροής συναλλάγματος.
Όλα τα άλλα είναι αυτό που λέμε “σε λόγια να βρισκόμαστε”…