Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Αναλυτικά η κατάσταση σήμερα!

Η κατάσταση με 2 κουβέντες είναι αυτή που περιγράφεται στα ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ, σε σημερινή ανάρτηση. Διαβάστε και αναρωτηθείτε αν έχει άδικο ο συντάκτης ή όχι.
Μέσα σε ένα πολιτικό πλαίσιο απαξίωσης της κεντρικής πολιτικής σκηνής λόγω των τραγικών οικονομικών της χώρας και των σκανδάλων, η τοπική πολιτική ηγεσία κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της να… διεκδικήσει επί ίσοις όροις τα ηνία της απαξίωσης.
Στα πολιτικά, “σκοτώνονται’ μεταξύ τους στα δύο μεγάλα κόμματα για λόγους εκλογιμότητας Σιδηρόπουλος-Τόλκας και Χαλκίδης-Τσαβδαρίδης (οι δεύτεροι “ανοιχτά”). Στην αυτοδιοίκηση, στη μεν Βέροια σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο αποφασίζεται…

η συμμετοχή του δήμου σε πέντε ταξίδια… αναψυχής στο εξωτερικό (ουδέποτε ιστορικά έφερε αποτέλεσμα αδελφοποίηση ή συνεργασία με ξένους δήμους), στη Νάουσα κάνουν ένα μήνα για να παρέμβουν στο κλείσιμο μιας τρύπας στην οροφή της δημοτικής βιβλιοθήκης, και στην Αλεξάνδρεια οι δύο πλευρές κλείνουν ραντεβού για τα δικαστήρια.
Την ίδια ώρα, η περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας σχεδιάζει νηπιαγωγείο σε χωριό χωρίς νήπια…

Αυτή είναι εν ολίγοις η κατάσταση. Είναι φανερό ότι κανείς δεν έχει λάβει το μήνυμα των καιρών. Θα το πάρουν όμως άπαντες αν συνεχίσουν χωρίς να επικεντρώνουν στο πρόβλημα του κόσμου.