Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

"Τα τούβλα, τα τούβλα κατρακύλησαν!!"

Αποκαλυπτικός (όπως πάντα) ήταν ο ομότιμος καθηγητής Πολ. Δικονομίας Κώστας Μπέης σε σημερινή του συνέντευξη στο πρωϊνό του Mega.
Ένας άνθρωπος που έφτασε στα ανώτερα κλιμάκια αυτής της χώρας – ως σύμβουλος πολιτικών – αλλά πλέον λόγω μιας προσωπικής τραγωδίας εκτός συστήματος και βλέποντας τα πράγματα πολύ διαφορετικά, μίλησε για το νέο του βιβλίο αλλά και για κάποια επεισόδια τα οποία έζησε ο ίδιος, όντας πολύ κοντά…

σε πολιτικούς που διαδραμάτησαν σημαντικό ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου μας – και που έχουν και αυτοί μερίδιο ευθύνης για το σημερινό χάλι της οικονομίας και όχι μόνο για αυτό το χάλι.
Μέσα σε όσα είπε εντύπωση μου προκάλεσε η έκφραση κάποιου πολιτικού της χώρας, ο οποίος βλέποντας να καταρρέει ο πύργος με χρήμα που είχε μπροστά του αναφώνησε: “τα τούβλα, τα τούβλα κατρακύλησαν!!“.
Ο Μπέης ήταν το ίδιο ξεκάθαρος όταν ερωτήθηκε για το υπεράριθμο κρατικό μηχανισμό και για τη λογική με την οποία αυτός στήθηκε. “Με ποιά λογική προσλαμβάνονταν όλοι αυτοί οι άνθρωποι;“, ρώτησε ο δημοσιογράφος και ο Μπέης ήταν αφοπλιστικός όσο και απόλυτα ξεκάθαρος: “Για να ξαναβγούν! Αυτή ήταν η μόνη λογική!