Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ξυπνά η νεολαία. Η "άρχουσα τάξη" πότε θα ξυπνήσει να δούμε

Περίπου μιάμιση ώρα μετά από την έναρξη της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Βέροιας, μπήκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων και διαμαρτυρήθηκαν μαθητές και γονείς, συνεχίζοντας τη διαμαρτυρία που υπήρχε νωρίτερα εκτός, στο δρόμο.
Και αν μέχρι ορισμένοι κάνουν ότι δεν καταλάβαινουν από τις διαμαρτυρίες των Ελλήνων για το χάλι μας, πλέον θα πρέπει και να το καταλάβουν και να ανοίξουν τα αυτάκια και τα ματάκια τους. Γιατί δυστυχώς για αυτούς, η χώρα αυτή έχει μια…”παράδοση”:

…όταν ξυπνήσουν για τα καλά μαθητές και φοιτητές δεν τους σταματά τίποτε, ούτε ΜΑΤ, ούτε νουθεσίες, ούτε απειλές για χάσιμο εξαμήνων,ούτε τίποτε.
Γιατί το εισόδημα κάποιος μπορεί και να αντέξει να του κοπεί, την εισφορά ίσως και να την κάνει γαργάρα και να την πληρώσει, τις αυξήσεις μπορεί να τις δεχθεί, την άδεια από το ταξί ή από το φορτηγό του μπορεί να την παζαρέψει.
Το μέλλον των νέων όμως είναι αδιαπραγμάτευτο και από τη στιγμή που κινδυνεύει το ίδιο τους το μέλλον, οι νέοι είναι ασταμάτητοι.
Αν δεν το πιστεύουν οι θεόκουφοι και θεόστραβοι πολιτικοί μας κάθε χρωματισμού και τοποθέτησης, ας ρίξουν μια ματιά σε κανά βιβλίο ιστορίας…