Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

5,1 kg ηρωΐνης σε λεωφορείο της γραμμής!

Ακόμη και τα λεωφορεία που εκτελούν δρομολόγια από την Αλβανία προς την Ελλάδα χρησιμοποιεί στην γειτονική χώρα το κύκλωμα της διακίνησης ναρκωτικών. Στο παρελθόν σε αλβανικά λεωφορεία βρέθηκαν σημαντικές ποσότητες κάνναβης, αλλά σήμερα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, βρέθηκαν μπροστά σε 5 κιλά και 100 γραμμάρια ηρωϊνης.  

Το λεωφορείο ιδιοκτησίας Αλβανικής εταιρείας, εκτελούσε συχνά το δρομολόγιο Αγίων Σαράντα –Αθήνα. Αξιοποιώντας πληροφορίες, οι αστυνομικοί έστησαν το μπλόκο τους στο 5ο χλμ. Ιωαννίνων – Κακαβιάς.

Στον έλεγχο που έκαναν στο λεωφορείο και με την βοήθεια σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, βρέθηκαν στον αεραγωγό του κλιματιστικού σε ειδική κρύπτη οι 10 συσκευασίες με την  ηρωϊνη.
Στην κατοχή των οδηγών βρέθηκαν και τέσσερα κινητά τηλέφωνα που κατασχέθηκαν και εξετάζονται οι κλήσεις που έγιναν ή δέχθηκαν οι κάτοχοί τους.
Ο 45χρονος Βορειοηπειρώτης οδηγός και ο δεύτερος 45χρονος οδηγός συνελήφθησαν. Και οι δύο δεν είχαν απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία. Την υπόθεση ερευνά η Δίωξη Ναρκωτικών Ιωαννίνων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ιωαννίνων.
tanea