Κατηγορίες
εκδηλώσεις

TEDxVeria – στις 20 Μαΐου 2018 στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών στη Βέροια

Το παρελθόν του μέλλοντός μας
Μια διαφορετική ημέρα με ιδέες, συζητήσεις, στοχασμό και φαντασία. Για το πώς οι επιλογές που κάνουμε τώρα θα διαμορφώσουν το μέλλον μας. Για το πώς θα κρίνουμε το τώρα μας όταν γίνει παρελθόν.

www.tedxveria.com

Με αφορμή αυτές τις σκέψεις, στη Βέροια, στην Ελλάδα του σήμερα, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε την πρώτη TEDxVeria, με κεντρικό θέμα:

Πρόοδος, παρά τις αντιξοότητες, στο Επιχειρείν, στην Εκπαίδευση και στον Πολιτισμό.

20 Μαΐου 2018

Τόπος: Εκκοκκιστήριο Ιδεών, Βέροια
www.facebook.com/TEDxVeria

Η TED είναι ένας θεσμός, μια παγκόσμια κοινότητα, που πιστεύει στη δύναμη των ιδεών που αξίζει να διαχέονται, προκαλώντας συζητήσεις. Οργανώνονται εκδηλώσεις, όπου οι ομιλητές έχουν έως 18 λεπτά ο καθένας για να εκφράσει τις σκέψεις και τις ιδέες του. Η TED ξεκίνησε το 1984, ως συνέδριο, προσπαθώντας να φέρει κοντά τους τομείς που διαμορφώνουν τα αρχικά της: Technology, Entertainment, Design. Σήμερα, καλύπτει σχεδόν όλες τις θεματολογίες σε πάνω από 100 γλώσσες.

Οι εκδηλώσεις TEDx προκαλούν δημιουργικές συζητήσεις και συνδέσεις σε τοπικό επίπεδο σε θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία ή γενικότερα. Οι TEDx προγραμματίζονται με άδεια που χορηγείται από την TED και έχουν πραγματοποιηθεί σε πόλεις όπως το Λονδίνο, το Παρίσι, το Σαν Φρανσίσκο, το Ντουμπάι, την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και πολλές άλλες.