Κατηγορίες
διάφορα

Όταν έχεις να κάνεις με ΣΟΒΑΡΑ και όχι με σοβαροφανή μαγαζιά

Υπάρχουν κάτι Υπηρεσίες που εδώ και δεκαετίες δεν αφήνουν τίποτε αναπάντητο. Αντίθετα, όχι μόνο απαντούν σε επιστολές και email πολιτών αλλά στις απαντητικές ενέργειες εμπλέκονται ακόμη και διευθυντές, υψηλόβαθμα δηλαδή στελέχη.

Τι κι αν οι συντάκτες των επιστολών είναι μόλις 9 (εννέα) ετών….!!! Το θέμα είναι ότι η Υπηρεσία πρέπει να απαντήσει και το κάνει, το όνειρο του μπόμπιρα μένει ζωντανό ενώ (λόγω της αντίδρασης της Υπηρεσίας) ο μικρός αποκτά και ένα κίνητρο για το σχολείο του που πιθανόν δεν θα το είχε σε καμία άλλη περίπτωση.

Δείτε λοιπόν:

πριν από λίγο καιρό η NASA προκήρυξε μια θέση εργασίας για “υπεύθυνο προστασίας του πλανήτη”. Καλή θέση, δύσκολη μεν όμως με καλά λεφτά (περίπου 124.400 έως 187.000 δολάρια, ανάλογα με τα προσόντα).

Στην αγγελία για τη θέση έστειλε το βιογραφικό του (υποθέτουμε μεταξύ άλλων) και ένας εννιάχρονος, Jack Davis από το New Jersey.

Και η NASA, επειδή είναι σοβαρό μαγαζί (κι όχι σοβαροφανές) και δεν αφήνει τίποτε στην τύχη – απάντησε! Κι όχι μόνο απάντησε, αλλά απάντησε δια του διευθυντή του τμήματος Πλανητικής Επιστήμης Jim Green.

Χρόνια τώρα η NASA απαντά σε επιστολές μικρών (είτε για λόγους μάρκετινγκ είτε επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου βγει το εννιάχρονο) – απάντησε λοιπόν και σε αυτόν τον μικρό. Και σίγουρα θα εξακολουθήσει να το κάνει και στα επόμενα χρόνια.

Ένας άλλος υψηλόβαθμος υπάλληλος της NASA, ο διευθυντής Πλανητικής Έρευνας Jonathan Rall (στη φωτογραφία) κάλεσε στο τηλέφωνο τον μικρό Jack.

Το όλο σκηνικό είναι μια ακόμη απόδειξη αυτού που λέμε “έχεις να κάνεις με μεγάλο και σοβαρό μαγαζί και όχι με κάποιο που την έχει δει μεγάλο”.

Περισσότερα δείτε ΕΔΩ, στην πηγή της είδησης