Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ο καιρός την εβδομάδα που μας έρχεται στην Ημαθία

Βροχερός προβλέπεται να είναι ο καιρός και τις επόμενες 2 (ίσως και 3) ημέρες στην Ημαθία.
Η πρόβλεψη (στοιχεία από σήμερα το πρωί) για την εβδομάδα που έρχεται είναι η ακόλουθη:
Στην περιοχή της Αλεξάνδρειας προβλέπονται βροχές (ή ψιλόβροχο) καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας για αύριο Δευτέρα καθώς και για την Τρίτη. Οι καιρικές συνθήκες θα αλλάξουν από Τετάρτη και μετά, αφού θα έχουμε μεν βελτίωση (ελαφρά συννεφιά την Τετάρτη το πρωί και αίθριο ή σχεδόν αίθριο καιρό από την Πέμπτη και μετά) αλλά η θερμοκρασία δεν..

πρόκειται να ξεπεράσει τους 13-14 °C. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς ενώ τα απογεύματα θα δυναμώνουν και θα φτάνουν μέχρι και τα 5 μποφώρ. Αλλαγή στην ένταση των ανέμων προβλέπεται από την Παρασκευή και μετά, αφού εκτός της αλλαγής οι μετεωρολόγοι προβλέπουν και μείωση της ταχύτητας των ανέμων.
Στην περιοχή της Βέροιας: βροχερός καιρός με πιθανότητα για χιονόνερο τις πρωϊνές ώρες της Δευτέρας και της Τρίτης στις περιοχές με υψόμετρο. Ο καιρός επίσης θα αλλάξει από την Τετάρτη και μετά, οι άνεμοι θα είναι το πολύ μέχρι 4 μποφώρ ενώ η θερμοκρασία θα είναι χαμηλή μέχρι την Τρίτη και θα υπάρχει ελαφρά άνοδός της από την Τετάρτη και μετά.
Στην περιοχή της Νάουσας προβλέπεται βροχή μέχρι την Τετάρτη (ή χιονόνερο στις περιοχές με υψόμετρο τις πρωϊνές και βραδινές ώρες των ημερών αυτών). Στη Νάουσα όμως θα δουν διψήφιο στο θερμόμετρό τους μόλις την Πέμπτη το μεσημέρι. Οι άνεμοι από 3-4 μποφώρ ενώ θα “πέσουν” από την Παρασκευή και μετά.