Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Αλεύρι στην Κατερίνη: 100 τόνοι σήμερα!!!

εικόνες από το portalpierias.gr
Το αλεύρι σε λογική τιμή είχε σήμερα σειρά στην Κατερίνη.
Οι κάτοικοι της πρωτεύουσας του γειτονικού νομού είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν – μετά την πρωτοβουλία των γνωστών ….υπόπτων – αλεύρι στην τιμή των 50 λεπτών το κιλό.
4 φορτηγά και 100 τόνοι αλεύρι !!!!
Στα θετικά της κίνησης πρέπει να σημειώσουμε ότι η οργάνωση όσο πάει και γίνεται αρτιότερη, αφού πλέον υπάρχει η δυνατότητα όσοι παρήγγειλαν να δουν το όνομά τους σε μια κατάσταση με επικυρωμένες παραγγελίες (στο διαδίκτυο) αλλά και να λάβουν sms στο κινητό τους ώστε να γνωρίζουν εκ των προτέρω την ακριβή ώρα παραλαβής.
Στόχος με τον τρόπο αυτό είναι η εξυπηρέτηση 130 συμπολιτών μας κάθε 30 λεπτά της ώρας!!
Με αφορμή αυτό να υπενθυμίσουμε ότι το ερχόμενο Σάββατο 24 Μαρτίου θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα Ημαθίας ημερίδα με θέμα “Εφοδιαστικές αλυσίδες τροφίμων. Παλιές και νέες μέθοδοι, προβλήματα και νέες προοπτικές».
Μεσοβδόμαδα θα μπορούμε να σας πούμε σίγουρα (αφού τότε θα κάνουμε την πρώτη έρευνα στον χώρο μαζί με έναν εκ των διοργανωτών με τον οποίο από την πρώτη στιγμή μιλάμε προς στιγμή μόνο μέσω διαδικτύου) αν θα μπορέσουμε – από τεχνικής άποψης – μεταδώσουμε ζωντανά την ημερίδα. Όμως περισσότερα για αυτό την Τετάρτη το βραδάκι ή την Πέμπτη.