Κατηγορίες
βιβλία-ταινίες-παρουσιάσεις

Παρουσίαση βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξάνδρειας

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξάνδρειας, το ΚΕΠΚΑ Νάουσας και η Ελένη Παναγιώτου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου “Φαγούδια με βιο-λογικές αποπλανήσεις”, την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 και ώρα 6 το απόγευμα, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξάνδρειας.

Όπως αναφέρει η συγγραφέας σε σημείωμά της, “Τα «Φαγούδια με Βιο-λογικές Αποπλανήσεις» είναι μεν ένα βιβλίο διατροφικό, αλλά δεν μοιάζει με όλα τα άλλα. Δεν περιγράφει την ωφελιμότητα φρούτων-λαχανικών και όλα τα γνωστά που έχουν γραφεί σε εκατοντάδες άλλα βιβλία διατροφής κι έχουν ειπωθεί κατά κόρον από ειδικούς και μη. Δεν περιλαμβάνει δίαιτες, διατροφές και διάφορα προγράμματα αποτοξίνωσης ή αδυνατίσματος.

Κάτι τέτοιο άλλωστε θα ήταν παρακινδυνευμένο και εντελώς αφελές εκ μέρους μου, εφόσον δεν είμαι διατροφολόγος. Είναι ένα ενημερωτικό βιβλίο για την υγεία και την διατροφή, που θα προσπαθήσει να λύσει πολλές από τις απορίες που έχουν οι άνθρωποι που προσέχουν την διατροφή τους.”

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν η Αλεξάνδρα Δούκα (διαιτολόγος – διατροφολόγος) και η συγγραφέας Ελένη Παναγιώτου (τεχν. γεωπόνος).