Κατηγορίες
Περισκόπηση

Μια ακόμη απαραίτητη διευκρίνηση

ΠΕΡΙΣΚΟΠΗΣΗΜε αφορμή μήνυμα φίλου αναγνώστη αλλά και το ερώτημα μιας άλλης φίλης, θα πρέπει να το αναφέρουμε για μια ακόμη φορά (πιθανό είναι και οι παλαιότεροι φίλοι μας να το έχουν ξεχάσει): Το Facebook ΔΕΝ είναι το internet. Και στο facebook δεν θα βρείτε όλες τις αναρτήσεις της Περισκόπησης, μόνο ένα 20-30% όσων γράφονται εδώ κοινοποιείται από εμάς εκεί.

Για να έχετε την πλήρη εικόνα όσων γράφονται στην Περισκόπηση θα πρέπει να την επισκέπτεστε κι όχι να αναμένετε αν και πότε θα “κοινοποιηθεί” κάτι στο facebook είτε από εμάς είτε από άλλους.

Κάποια μέρα θα ασχοληθούμε με τα των αναρτήσεων, των επισκέψεων κλπ κλπ. Όμως τα παραπάνω τα παραθέτουμε ως απάντηση στα παράπονα ότι δεν ανανεώνεται συχνά η Περισκόπηση, η οποία το πρωί του Σαββάτου 11/2 μετρούσε ήδη 22.400 αναρτήσεις – και στην οποία κατά μέσο όρο “ανεβαίνουν” καθημερινά τα τελευταία 9 χρόνια σύμφωνα με τα στατιστικά 17,4 αναρτήσεις.

(και μια φιλική συμβουλή – παραίνεση: σε πρώτη φάση ξεκολλήστε από το facebook. Σε δεύτερη από το internet γενικά. Αλλού είναι η ζωή, όχι μπροστά στην οθόνη…. !!!!!!)