Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Συνέβη στη λαϊκή στο (δικό μας) Μακροχώρι;

Επειδή το διαδίκτυο είναι επιρρεπές στις μούφες, αντιγράφουμε και ρωτάμε απλά αν αληθεύει: Έχει στην επικράτεια και άλλο Μακροχώρι στο οποίο να γίνεται κάθε Παρασκευή λαϊκή ή πρόκειται για το δικό μας (της Ημαθίας);

Με υπεροψία και ύφος «χιλίων καρδιναλίων» φέρεται να αντιμετώπισε υποψήφιος βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ τη δυσαρέσκεια και την άρνηση ενός μικροπωλητή να δεχθεί στον πάγκο του προεκλογικά φυλλάδια του εν λόγω κυρίου.
Το επεισόδιο συνέβη στη λαϊκή αγορά του Μακροχωρίου την περασμένη Παρασκευή, όταν ο υποψήφιος βρέθηκε εκεί προκειμένου να προσελκύσει ψηφοφόρους. Όταν ωστόσο πλησίασε έναν από τους πάγκους κι άφησε το προεκλογικό του φυλλάδιο, ο μικροπωλητής – ιδιοκτήτης του αρνήθηκε να το δεχθεί και το πέταξε, κάνοντας έξαλλο τον υποψήφιο.

Με υπεροπτικό ύψος και με σίγουρη την εκλογή του, ο υποψήφιος βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ, φέρεται να απείλησε τον μικροπωλητή ότι από τις 7 Μαΐου θα ψάχνει να βρει την άδειά του. Όπως ήταν φυσικό συνάδελφοί του, αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού κυνήγησαν τον υποψήφιο ο οποίος μάλλον θα αργήσει να ξαναπάει…λαϊκή!