Κατηγορίες
αθλητικά Κύπρος τηλεόραση

Λευτέρης Πετρούνιας: «Θεωρώ ότι γεννήθηκα για να κάνω κρίκους»

petrounias-synent-rikΣυνέντευξη στο ΡΙΚ παραχώρησε ο χρυσός ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, στην εκπομπή Τετ-α-τετ. Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στις 3 Οκτωβρίου και εμείς στην Ελλάδα την είδαμε μέσα από το ΡΙΚ sat.

Σε αυτή μίλησε για τη ζωή του, για την αθλητική του καριέρα (και τη στόχευσή του για το Τόκυο και όχι μόνο), για την οικογένειά του και για την απώλεια του πατέρα του, για την τριετία που ο ίδιος είχε αφήσει τη γυμναστική,

για τη σχέση του με τον κόσμο και τους δημοσιογράφους, για τη Βασιλική που είναι συναθλήτριά του και έτερο του ήμισυ και για πολλά άλλα – όπως πχ για πιθανή μελλοντική εμπλοκή του με την πολιτική.

Στην ίδια εκπομπή παίχτηκαν και αποσπάσματα από άλλη, παλαιότερη, παραγωγή, στην οποία είχαν μιλήσει η μητέρα του και ο προπονητής του.

“Θέλω να κάνω ένα ρεκόρ που petrounias - rio 2016δεν έχει ξαναγίνει”, είπε απαντώντας στην ερώτηση για τους επόμενους στόχους, δεδομένου του γεγονότος ότι από τίτλους…

Τη συνέντευξη μπορείτε να τη βρείτε για περιορισμένο χρονικό διάστημα ΕΔΩ, στον ιστότοπο του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου.