Κατηγορίες
Γεωργία - κτηνοτροφία - αγροτικά θέματα

Στη Βέροια διαμαρτυρήθηκαν οι αγρότες για ασφαλιστικό / φορολογικό

agrotes-veroia 20160302Εναλλακτικούς τρόπους διαμαρτυρίας ακολούθησαν οι αγρότες της Αλεξάνδρειας για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που πρόκειται να φέρει για ψήφιση η κυβέρνηση. Μετά το άνοιγμα του μπλόκου στο Νησέλι, την Τετάρτη πραγματοποίησαν διαμαρτυρία στην Βέροια δηλώνοντας με την στάση τους ότι συνεχίζουν με την ίδια δυναμική τις εναλλακτικές τους δράσεις τους, τις οποίες μάλιστα διαμηνύουν ότι θα κλιμακώσουν.

Στο πλαίσιο αυτό τρακτέρ αγροτών από το μπλόκο Νησελίου έκαναν κινητοποίηση στην Βέροια, με πρώτη στάση τους το κτίριο της εφορίας, υπηρεσία την οποία απέκλεισαν συμβολικά.

Στη συνέχεια έκαναν πορεία με τα τρακτέρ στην πόλη της Βέροιας. Πρώτα μετέβησαν στο πολιτικό γραφείο του Σύριζα με στόχο να καλέσουν τους βουλευτές να τοποθετηθούν δημόσια για το τι θα πράξουν, στην κρίσιμη ημερομηνία ψήφισης των νομοσχεδίων, αλλά τα γραφεία ήταν κλειστά και συνέχισαν την πορεία τους.Τελευταίος σταθμός τους ήταν το κτίριο της αντιπεριφέρειας. Πάρκαραν τα τρακτέρ στην Μητροπόλεως, μίλησαν με τον δήμαρχο Βέροιας και μετά πήγαν στην Αντιπεριφέρεια.