Κατηγορίες
Γεωργία - κτηνοτροφία - αγροτικά θέματα

Διαμαρτυρία στη Βέροια θα κάνουν την Τετάρτη οι αγρότες

niseli 20160201 -05Έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποίησε ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Δήμου Αλεξάνδρειας το απόγευμα της Τρίτης 1 Μαρτίου στην Αλεξάνδρεια (στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου).
Βασικός «κορμός» ήταν η συζήτηση αναφορικά με τις περαιτέρω κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου της περιοχής, μετά την αποχώρηση από το μπλόκο του Νησελίου. Αυτό που τονίστηκε ήταν η αναγκαιότητα να μείνουν όλοι οι αγρότες σε εγρήγορση, εν αναμονή των εξελίξεων για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, αφού όσα έχουν γίνει έως τώρα είναι εμφανές πως δεν ικανοποιούν – επειδή δεν υπάρχουν ούτε καν δεσμεύεις από πλευράς Κυβέρνησης.

Επόμενη κίνηση των αγροτών, σε συνεργασία και με τους υπόλοιπους αγροτικούς συλλόγους, θα γίνει αύριο Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στη Βέροια.

Το πρωί της Τετάρτης οι αγρότες θα συγκεντρωθούν μπροστά στη Δ.Ο.Υ. Βέροιας ενώ στη συνέχεια θα κατευθυνθούν στην ημαθιώτικη πρωτεύουσα για διαμαρτυρία στα γραφεία του Κυβερνώντος κόμματος (για επίδοση ψηφίσματος στους βουλευτές Ημαθίας), πορεία εντός της Βέροιας και κατάληξη στο Δημαρχείο της πόλης (όπου αναμένεται συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη και δημάρχους).

Επίσης κρίθηκε αναγκαίο, μέχρι να ψηφιστεί ή όχι το επίμαχο νομοσχέδιο, να εξακολουθήσει να υφίσταται η Συντονιστική Επιτροπή του μπλόκου.