Κατηγορίες
γνώμη - σχόλιο επικαιρότητας

Αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ στην καθημερινότητα όλων

kleidariavouliΑς αφήσουν τα «σκληρά ροκ» και τα υπόλοιπα λεκτικά πυροτεχνήματα (για εσωτερική κατανάλωση) οι πολιτικοί μας. Δεν είναι αυτό που πρέπει για να βγει η χώρα από τη δίνη της κρίσης στην οποία έχει πέσει από το 2010 και έπειτα – από τη μέρα που πάτησε το πόδι της η Επιτροπεία σε αυτήν.

Θέσεις που κρίνονται (το λιγότερο) ανελαστικές, αντιπολίτευση για την… αντιπολίτευση, κόλλημα της βελόνας στα περί οικουμενικής, ξενοφοβικά παραληρήματα, κούφιες διαπιστώσεις και σόου για την τηλεοράση δεν ωφελούν. Και δεν αλλάζουν τη σκληρή καθημερινότητα όλων.

Αφού αποφάσισαν να παραμείνει η χώρα εντός ευρώ (άρα να στείλουν οποιαδήποτε πιθανότητα ανάταξης της ελληνικής οικονομίας για το έτος 3000 μ.Χ), ας κοιτάξουν να τα βρουν, ας επιλέξουν το καλύτερο και ας κυβερνήσουν οι μεν και ας αντιπολιτεύονται οι δε.

Όσο για τους υπόλοιπους, αυτούς που δεν συμφωνούν με την πορεία εντός ευρώ ή/και εντός της ΕΕ, ας κοιτάξουν να τεκμηριώσουν με τρόπο σοβαρό και κατανοητό τις θέσεις τους και ας τις παρουσιάσουν στον κόσμο που μετά από 5 χρόνια Μνημονίων υποφέρει από φτώχια και υπερφορολόγηση. Άλλωστε, στην πολιτική οι εκλογές δεν εξαγγέλλονται, απλά προκηρύσσονται στα ξαφνικά.