Κατηγορίες
αθλητικά

Ανακοίνωση της Α.Ε. Αλεξάνδρειας για το παιχνίδι του Σαββάτου 13/2

aealexandreiaslogo2Από την Α.Ε. Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα:

“Αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας στο αγώνα του Σαββάτου.

Η ομάδα μας γνώρισε την ήττα με 3-0 από την αντίστοιχη ομάδα της Ειρηνούπολης. Διοίκηση και προπονητικό team θέλει να δώσει συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Δεν έχουμε μάθει να χάνουμε και να ψάχνουμε δικαιολογίες αλλά τον τρόπος που μας αντιμετώπισε η διαιτησία το αφήνουμε να τον κρίνει ο κόσμος της ομάδας και όχι μόνο που βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου. Επίσης απορίας άξιων είναι πως κάποιοι κύριοι θέλουν να αποκαλούνται παράγοντες ομάδων. Μάλλον δεν ξέρουν τι θα πει ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και δεν ξέρουν τι θα πει αγάπη για αυτό χωρίς δόλο κ σκοπό.

Την ποδοσφαιρική τους ανικανότητα μην προσπαθούν να την καλύψουν με άλλους τρόπους. Κάποιος που δηλώνει παράγοντας, παίκτης και δεν ξέρουμε τι άλλο,  από την στιγμή που δεν σέβεται τον εαυτό του, καλά θα είναι να μάθει να σέβεται τα παιδιά που αγαπάνε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και δίνουν ψυχή και σώμα για αυτό.

Ρατσιστικά σχόλια, ύβρεις καθότι και χτυπήματα εκτός φάσης το μόνο που το κάνουν είναι να τον ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ και τίποτα παραπάνω. Όσο για την δική μας ομάδα κοιτάμε παρακάτω και η “υγεία” που βγάζει το σωματείο μας είναι το όφελος της φετινής μας χρονιάς. Ευχαριστούμε τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν για ακόμη μια φορά στο πλευρό παρότι της αντίξοες συνθήκες.

Τέλος για κάποιο/α τοπικά site που χαίρονται και βγάζουν χολή όταν η ομάδα της πόλης μας χάνει απλά απαντάμε πως χαιρόμαστε που του/ς δίνουμε τροφή και επιβιώνουν.

Με εκτίμηση Δ.Σ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ”