Κατηγορίες
αθλητικά

Κύπελλο χάντμπολ: με τη ΧΑΝΘ εκτός ο Φίλιππος Βέροιας

fil_hanth-201601Την ΧΑΝΘ θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη για τον θεσμό του κυπέλλου ο Φίλιππος. Πρόκειται για έναν νοκ άουτ αγώνα για την προημιτελική φάση που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη και θα αρχίσει στις 8μμ. Από τον Φίλιππο θα απουσιάσουν οι τραυματίες Μαστορογιάννης και Δραγκόλας.

Για την αναμέτρηση με την ΧΑΝΘ μίλησαν ο Σταύρος Παπαδόπουλος και ο Τάσος Τριανταφυλλίδης. Ο Σταύρος Παπαδόπουλος τόνισε: «Την Τετάρτη έχουμε έναν αγώνα κυπέλλου νοκ άουτ. Το κύπελλο κρύβει παγίδες και πρέπει να δείξουμε προσοχή. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Εύκολο το κάνεις εσύ.

Είχαμε ένα διάστημα χωρίς ματς και παίξαμε ένα ματς πρωταθλήματος που κάναμε εύκολα τα πράγματα για εμάς. Πρέπει να είμαστε σοβαροί διότι η ΧΑΝΘ μέσα στο γήπεδό της τα παλεύει όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να παίξουμε αυτό που ξέρουμε και αυτό που μπορούμε και έτσι θα φθάσουμε στη νίκη».

Ο Τριανταφυλλίδης επεσήμανε: «Αυτό το ματς είναι διαφορετικό από τα άλλα, είναι ματς κυπέλλου και νοκ άουτ. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να αποδείξουμε στο γήπεδο ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Η ΧΑΝΘ είναι χαμηλά στην βαθμολογία αλλά αυτό δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Πρέπει να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό για να κερδίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε την πρόκριση στο φάιναλ φορ που είναι μέσα στους στόχους μας».