Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Σήμερα ζωντανά από τα Τρίκαλα το 4ο Φεστιβάλ Γκάϊντας Κεντρικής Μακεδονίας

Μια σειρά από πολιτιστικές εκδηλώσεις έχουμε αυτό το σαββατοκύριακο σε πολλά μέρη της Ημαθίας (και όχι μόνο της Ημαθίας).
Η “Περισκόπηση” σήμερα θα είναι από το αργά το απόγευμα σε ζωντανή σύνδεση με τα Τρίκαλα Ημαθίας, για να φέρει κοντά σας μια πολύ σημαντική εκδήλωση, το 4ο Φεστιβάλ Γκάϊντας Κεντρικής Μακεδονίας.
Με 4 κάμερες και με την εμπειρία τόσων μεταδόσεων (κλείνουμε σχεδόν 4 χρόνια ζωντανών μεταδόσεων διαφόρων εκδηλώσεων).
Υπολογίζαμε πως σήμερα θα σας υποδεχόμασταν – με το γεγονός αυτό – και στο νέο διαδικτυακό σπίτι της “Περισκόπησης”, όμως τεχνικές δυσκολίες (και η θερινές διακοπές λόγω αδειών όσων συμμετέχουν στην προσπάθεια) αλλά και το …κόλλημα μας στην τεχνική και αισθητική αρτιότητα όσων θέλουμε να σας προσφέρουμε στο μέλλον τοποθετούν πλέον το γεγονός της μετάβασης χρονικά λίγο αργότερα – αλλά ποτέ δεν είναι αργά.

Μία απάντηση στο “Σήμερα ζωντανά από τα Τρίκαλα το 4ο Φεστιβάλ Γκάϊντας Κεντρικής Μακεδονίας”

Ενα μεγάλο “ευχαριστώ” για τη δυνατότητα που μας δίνετε να παρακολουθήσουμε την εκδήλωση ζωντανά ! Θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί, αλλά αδυνατώ λόγω υποχρεώσεων (ενημερώθηκα για το φεστιβάλ καθυστερημένα). Αν μπορούσατε και στη συνέχεια να ανεβάσετε υψηλής ανάλυσης βίντεο στο youtube πχ, θα σας ήμουν ευγνώμων!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.