Κατηγορίες
πολιτική

Κ. Καλαϊτζίδης: «είμαι στο πλευρό του Aπόστολου»

tzitzi-kalaitzΜε αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία (που είναι προγραμματισμένο να γίνουν στις 22 Νοεμβρίου), ο εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου για την προεδρία της ΝΔ Απόστολου Τζιτζικώστα, αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, αναφέρει τα εξής:

«Η εθνική επιλογή του Απόστολου Τζιτζικώστα»
Οι εκλογές της Κυριακής 22ας Νοεμβρίου για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, πέραν από το στενό κομματικό και παραταξιακό ενδιαφέρον, αποκτούν εθνικά χαρακτηριστικά, λόγω της κρισιμότητας των στιγμών που διέρχεται σε οικονομικό, αλλά και πολιτικό τοπίο, η χώρα μας.
Από την πρώτη στιγμή στρατεύτηκα στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα, διαβλέποντας στο πρόσωπο του ένα νέο, εργατικό και οραματιστή πολιτικό, ο οποίος διαθέτει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που επιβάλλεται να έχει ο ηγέτης της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης, ο εν δυνάμει πρωθυπουργός της χώρας.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας με τον έντιμο πολιτικό και προσωπικό του βίο, με την επαγγελματική του καταξίωση στον χώρο του επιχειρείν, με την αποδεδειγμένη ηγετική του ικανότητα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία, υπό την διοίκηση του, είναι πρώτη σε απορροφητικότητα κονδυλίων του ΕΣΠΑ σε όλη την χώρα, είναι η εθνική επιλογή για την διέξοδο από την σημερινή κρίσιμη κατάσταση.
Είναι ο εγγυητής της επανεκκίνησης της πατρίδας μας, η οποία οφείλει να επιστρέψει στις αξιακές αρχές που έθεσε και πραγματοποίησε, δημιουργώντας την ισχυρή μεταπολιτευτική Ελλάδα της Ευρώπης, ο αείμνηστος εθνάρχης μας Κωνσταντίνος Καραμανλής.

«Οι καιροί ου μενετοί» λοιπόν. Με σεβασμό σε όλους τους υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας, είμαι στο πλευρό του Aπόστολου για την εθνική αναγέννηση της πατρίδας μας. Γιατί διαθέτει όραμα, εμπειρία και νεανική ορμή, ώστε να βάλουμε τις βάσεις για τολμηρές, νικητήριες αλλαγές, που οφείλουμε στη νέα γενιά, τις παραγωγικές τάξεις, τους εργαζόμενους, τους αγρότες και τους πολίτες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

Κώστας Καλαϊτζίδης
Αντιπεριφεειάρχης Ημαθίας