Κατηγορίες
αντιδήμαρχοι Δήμος Αλεξάνδρειας πολιτική

Δήμος Αλεξάνδρειας: αποχώρηση αντιδημάρχου ή μη, οι φήμες δεν ωφέλησαν ποτέ κανέναν!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕδώ και πολλές ημέρες διακινούνται – εσκεμμένα ή όχι, αυτό είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο! – διάφορες φήμες για επικείμενη παραίτηση/αποχώρηση του αντιδημάρχου Οικονομικών Νίκου Αλεξόπουλου από το διοικητικό σχήμα του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Και επειδή πρόκειται για φήμες (και σε αυτό θα επιμείνουμε, γιατί δεν υπάρχει οποιαδήποτε ανακοίνωση είτε από την πλευρά του αντιδημάρχου είτε από κάποια ανακοίνωση από το Δήμο Αλεξάνδρειας) το θέμα από στόμα σε στόμα λαμβάνει διαστάσεις που μπορεί και να μην υφίστανται. Παράδειγμα, σήμερα ακούσαμε για αποχώρηση του Νίκου Αλεξόπουλου όχι μόνον από την αντιδημαρχία αλλά και από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Παρελθούσης της πασχαλινής περιόδου – και θεωρώντας ότι μπορεί και να πάγωσαν κάποια πράγματα ελέω Πάσχα, αυτό που οφείλουν να κάνουν τόσο ο ίδιος ο αντιδήμαρχος (τον οποίο τίμησαν με την ψήφο τους πάνω από 2.200 ψηφοφόροι και χαίρει της εκτίμησης ακόμη περισσοτέρων) όσο και η Διοίκηση του Δήμου (γιατί είναι πραγματικά αδιανόητο 41.000 δημότες να κάθονται και να ακούν φήμες) είναι να βγουν δημοσίως και να αναφέρουν τι συμβαίνει. Να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν αυτά που ακούγονται.

Γιατί η ζωή ΔΕΕΕΕΕΝ είναι ίντερνετ και 3-4 μαγαζιά στον πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας αλλά ο πραγματικός κόσμος, έξω, ενώ ο ίδιος ο Δήμος είναι ένας ζωντανός Οργανισμός που πρέπει να τύχει ορθολογικής διαχείρισης, αισθήματος ευθύνης, σοβαρότητας και σωστής αντιμετώπισης.

5 απαντησεις στο “Δήμος Αλεξάνδρειας: αποχώρηση αντιδημάρχου ή μη, οι φήμες δεν ωφέλησαν ποτέ κανέναν!”

Και όμως. Ενώ γνωρίζεται τα πραγματικά αίτια τις κρίσις στην παράταξη Γκυρίνη, προσπαθείτε να κρύψετε την αλήθεια κάτω από το χαλί . Αν νομίζεται ότι με αυτό κάνετε καλό, τότε αυτό είναι μεγάλο λάθος. Μακάρι να έχετε δίκαιο εσείς και άδικο εγώ μακάρι. Όμως τα γεγονότα δεν είναι καθόλου αισιόδοξα. Κρατήστε την σκέψη αυτή, ανεξάρτητα αν την δημοσιεύσετε , η όχι. Ευχαριστώ.

εχεις δίκιο …Γιατί η ζωή ΔΕΕΕΕΕΝ είναι ίντερνετ και 3-4 μαγαζιά στον πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας !! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΙΝ ΑΡΓΑ !!!

Πρέπει να ξεκαθαρίσουν τη στάση τους. Αφου υπάρχει και το προηγούμενο του Οκτωβρίου σίγουρα συμβαίνει κάτι.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.