Κατηγορίες
Περισκόπηση

Είπαμε να ξεκινήσουμε κάτι και χρειαζόμαστε και τη βοήθειά σας!

webgiornt1Είπαμε να ξεκινήσουμε (πάλι από εδώ μέσα, από την Περισκόπηση) κάτι διαφορετικό.

Έχουμε βλέπεις μια τάση να …πρωτοτυπούμε γενικότερα, αν πάρουμε για παράδειγμα τις ζωντανές μεταδόσεις διαφόρων γεγονότων που ήδη πρωτοκάναμε πριν από 5-6 χρόνια.

Είπαμε λοιπόν να «μαζέψουμε» τις αναρτήσεις της εβδομάδας που πέρασε και να τις βάλουμε σε ένα και μόνο αρχείο. Το οποίο θα μπορείτε να το διαβάζετε σαν εφημερίδα τις Κυριακές σας. Για αρχή – και μέχρι να αποφασιστεί αν θα γίνει μια σταθερή κυριακάτικη ανάρτηση (όπως οι δυο που βλέπετε κάθε Κυριακή) – θέλουμε και τη βοήθειά σας, αφού αυτό που πραγματικά μετράει είναι η γνώμη σας. Αυτή θέλουμε να μας πείτε, στέλνοντάς μας τις δικές σας επισημάνσεις για το πώς μπορούμε να κάνουμε την όλη προσπάθεια πιο καλή.

Για αυτή την εβδομάδα είπαμε να κάνουμε κάτι απλό, με λίγες αναρτήσεις (είναι περίπου το 30% του συνόλου όλων όσων μπήκαν στην Περισκόπηση τη βδομάδα που πέρασε και δεν είναι “ξεπερασμένες” χρονικά – δεν υπάρχει π.χ. κάποια ανάρτηση που να περιείχε μια καταληκτική ημερομηνία που έχει παρέλθει). ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ.

Αναμένουμε άλλωστε και την εργασία των πιο ειδικών ημών, που έχουν αναλάβει να κάνουν το όλο εγχείρημα να μοιάζει με κανονικό έντυπο (αλλά σε ηλεκτρονική μορφή). Μέχρι τότε θα αρκεστούμε σε κάτι απλό και αυτό που θέλουμε – όπως είπαμε – είναι και η δική σας γνώμη.

* Σε κάποια σημεία του αρχείου, αν επιλέξετε συγκεκριμένο τίτλο, θα μεταφερθείτε στην αντίστοιχη ανάρτηση. Αυτό γίνεται γιατί πιθανόν να υπάρχουν και επιπλέον φωτογραφίες, κείμενο κλπ στην “Περισκόπηση”.