Κατηγορίες
Τσαβδαρίδης Λάζαρος υποψήφιοι

Στις τοπικές κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Αντιγονιδών και Μελίκης ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

tsavd_proekl20150121Σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Αλεξάνδρειας (πρώην Δήμων Αντιγονιδών και Μελίκης), επισκέφθηκε χθες (21 Ιανουαρίου) ο υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης, συνεχίζοντας την προεκλογική του δραστηριότητα.

Ο κ. Τσαβδαρίδης είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων για όλες τις πρόσφατες ουσιαστικές παρεμβάσεις του στα κέντρα των αποφάσεων, τόσο για την οριστική καταβολή της αποζημίωσης λόγω του Ρωσικού εμπάργκο η οποία ήδη από σήμερα πιστώνεται στους λογαριασμούς των δικαιούχων αγροτών μας, όσο και για την άμεση καταβολή του υπολοίπου του ποσού των 60 εκατ. Ευρώ από την εξισωτική αποζημίωση του 2014 στους κτηνοτρόφους της Ημαθίας.

“Ο αγώνας για τη διασφάλιση του αγροτικού εισοδήματος ήταν, είναι και θα συνεχίζει να είναι βασική προτεραιότητά μου”, υπογράμμισε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης στους κατοίκους, επισημαίνοντας ότι η εμπιστοσύνη των Ημαθιωτών στο πρόσωπο του, η οποία και τον ανέδειξε πρώτο Βουλευτή στις προηγούμενες εκλογές, αποτελεί για τον ίδιο τη μεγαλύτερη ηθική δέσμευση προκειμένου να αγωνίζεται πάντα από την πρώτη γραμμή, για την αναπτυξιακή προοπτική της Ημαθίας.