Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια πολιτική υποψήφιοι

Συγκέντρωση φίλων του ΠΑΣΟΚ στην Αλεξάνδρεια – επίσκεψη Φλωρίδη, ήρθε τελικά μετά την ομιλία στη Βέροια

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣυγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο καφέ Garden στην Αλεξάνδρεια με πρωτοβουλία του υποψήφιου βουλευτή Ημαθίας Γιάννη Απατσίδη.

Στη συγκέντρωση ήταν να παραστεί και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης και να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, όμως για συγκεκριμένο λόγο (επίσκεψη και παραμονή εκτός προγράμματος στα Γρεβενά) αυτό δεν κατέστη δυνατό και έτσι ο Φλωρίδης ήρθε στην Αλεξάνδρεια αμέσως μετά τη συγκέντρωση της Βέροιας, η οποία ήταν προγραμματισμένη για νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, γύρω στις 9.30. Αφού επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ και μαγαζιά της πόλης – συνοδευόμενος από τον Γ. Απατσίδη – κατέληξε στο καφέ Garden όπου και συζήτησε με μέλη του τοπικού ΠΑΣΟΚ για την προεκλογική περίοδο και για την πορεία του ΠΑΣΟΚ γενικότερα.


OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτην απογευματινή συγκέντρωση όμως παρόντες ήταν οι υποψήφιοι βουλευτές Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ Δήμητρα Ζησέκα και Φώτης Καραβασίλης καθώς και η υποψήφια βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας Χαρ. Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη.
Οι υποψήφιοι ανέπτυξαν ο καθένας τις θέσεις του (και τους λόγους που τον οδήγησαν στην υποψηφιότητα), εξέφρασαν τη συγκίνησή τους για το ότι στην αίθουσα βρίσκονταν άτομα που επί χρόνια ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ και επέλεξαν να παραμείνουν σε αυτό και να στηρίξουν την προσπάθεια ενώ εστίασαν στην ανάγκη ο χώρος να παραμείνει ενωμένος, στη μικρή διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και στο γεγονός όπως ανέφεραν ότι ΠΑΣΟΚ ανέλαβε το ολόκληρο βάρος της ευθύνης για τη σημερινή κατάσταση.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτη δική της τοποθέτηση η Χ. Ουσουλτζόγλου έκανε μια ιστορική αναφορά στα όσα το ΠΑΣΟΚ έκανε στη χώρα ειδικά κατά τη δεκαετία του 1980, επεσήμανε ότι δεν υπήρχε αναγκαιότητα για εκλογές τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο ενώ είπε πως ο κυριότερος λόγος που την οδήγησε να δεχθεί τελικά την πρόταση για μια θέση στο Επικρατείας ήταν το ότι προωθήθηκε διάσπαση του Κινήματος. “Δεν μπορεί ένα κόμμα το οποίο οδεύει προς συνέδριο να διασπάται από τον πρώην πρόεδρο του” είπε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβαν παρευρισκόμενοι, μεταξύ αυτών ο πρώην δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φώτης Πουρλιοτόπουλος και ο Σπύρος Τασιόπουλος, οι οποίοι επεσήμαναν την ανάγκη για αγώνα στο λίγο διάστημα που απομένει.
Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων και αρκετά στελέχη της δημοτικής Αρχής όπως ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας Νικ. Μπρουσκέλης, ο αντιδήμαρχος Κ. Ναλμπάντης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Στ. Δελιόπουλος και Γ. Κιρκιλιαννίδης και ο πρόεδρος της Δημότ. Κοινότητας Αλεξάνδρειας Μεν. Λυμπεράκης.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

floridis4

floridis1

floridis5