Κατηγορίες
υποψήφιοι

Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση γυναικών που στηρίζουν τον Α. Βεσυρόπουλο

ekdilgynaikvesyrΕκατοντάδες γυναίκες της Ημαθίας, συγκεντρώθηκαν για να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Απόστολου Βεσυρόπουλου.

Σε ένα κατάμεστο χώρο, και σε μια ατμόσφαιρα που κυριάρχησε έντονος παλμός και ενθουσιασμός, ο Απόστολος Βεσυρόπουλος στο σύντομο χαιρετισμό του στις γυναίκες της Ημαθίας τόνισε:

«Δίπλα στο μήνυμα της δικής σας παρουσίας, θέλω να προσθέσω και εγώ το δικό μου μήνυμα. Σας το λέω και κρατήστε το. Η Ημαθία, η Αλήθεια και η Ελπίδα είναι γένους θηλυκού. Σήμερα εδώ είναι οι γυναίκες της Ημαθίας. Η μητέρα που κρατάει και στηρίζει την οικογένεια. Η συνταξιούχος, η απόμαχη της δουλειάς που έδωσε αρχές στα παιδιά της και εξακολουθεί και τα στηρίζει.

Είναι εδώ η εργαζόμενη, αυτή που συνεισφέρει στο οικογενειακό εισόδημα και παράλληλα στηρίζει και φροντίζει την οικογένεια. Είναι εδώ η άνεργη, που κρατά ψηλά το κεφάλι, που έχει αξιοπρέπεια και αναζητά αληθινή ελπίδα. Είναι εδώ η αγρότισσα, αυτή η μεγάλη ηρωίδα. Αυτή που μας έδωσε ζωή, μας μεγάλωσε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Μια μεγάλη υπόκλιση στη γυναίκα της Ημαθίας».

Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος αναφέρθηκε και στο διακύβευμα των εκλογών, επισημαίνοντας:

«Εμείς λέμε την αλήθεια στους Έλληνες πολίτες. Και η αλήθεια αυτή είναι μία και μοναδική. Ναι, περάσαμε δύσκολα. Ναι, έγιναν θυσίες από όλους σας.
Ναι, έγιναν και αδικίες που πρέπει να τις αποκαταστήσουμε. Τώρα όμως πρέπει να διασφαλίσουμε ότι οι θυσίες αυτές δεν πρέπει να πάνε χαμένες. Τώρα πρέπει να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα, με ασφάλεια και σταθερότητα. Τώρα πρέπει να προχωρήσουμε με τη στήριξη των εταίρων μας, να αξιοποιήσουμε πάνω από 50 δις που είναι διαθέσιμα από την Ευρώπη, για την επόμενη εξαετία. Τώρα είναι η ώρα να δώσουμε αληθινή ελπίδα. Γιατί η αληθινή ελπίδα στηρίζεται στην ευθύνη. Τώρα είναι η ώρα της μείωσης των φορολογικών συντελεστών, της μείωσης των επιβαρύνσεων στα ακίνητα. Είναι η ώρα να προχωρήσουμε με σταθερά βήματα. Αυτό είναι το δικό μου θετικό μήνυμα. Σας ζητώ μια ψήφο καρδιάς και εμπιστοσύνης»