Κατηγορίες
ανακοινώσεις

Ανάκληση παιδικής κούνιας GUNGGUNG από την ΙΚΕΑ

anaklisiggk20140916Η Γενική Γραµµατεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΙΚΕΑ, σε συνεργασία µε τη ∆ιεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραµµα ανάκλησης παιδικής κούνιας σε πράσινο χρώµα µε την επωνυµία GUNGGUNG (κωδικός: 702-439-72).

Παρακαλούνται οι πελάτες που διαθέτουν παιδική κούνια ΙΚΕΑ GUNGGUNG να σταµατήσουν την χρήση τους και να τις επιστρέψουν σε οποιοδήποτε κατάστηµα ΙΚΕΑ.

Η ανάκληση στην Ελλάδα αφορά 168 τεµάχια και έχει καθαρά προληπτικό χαρακτήρα µε σκοπό την αποφυγή περιστατικών. H IKEA έχει δεχτεί τέσσερις αναφορές µεµονωµένων περιστατικών στην Βόρεια Αµερική και την Ευρώπη, που περιγράφουν ότι τα εξαρτήµατα της ανάρτησης πιθανώς να µην είναι σύµφωνα µε τις ποιοτικές προδιαγραφές της, µε αποτέλεσµα να υπάρχει πιθανότητα ατυχήµατος.

Η ΙΚΕΑ παρακαλεί τους καταναλωτές που διαθέτουν παιδικές κούνιες GUNGGUNG να σταµατήσουν τη χρήση της και να επισκεφθούν το κοντινότερο κατάστηµα ΙΚΕΑ ή να επικοινωνήσουν µε το τµήµα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 801 11 22 722 (από κινητό στο 210 35 43 403) άµεσα, ώστε να επιστρέψουν τα προϊόντα και να αποζηµιωθούν πλήρως για το κόστος της αγοράς τους.