Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Και ο πόλεμος στα ερείπια του εναπομείναντος ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται…

psk111Σε λίγες ημέρες κλείνουν τα 40 χρόνια από την 3η του Σεπτέμβρη του 1974 και ΑΠΑΝΤΕΣ έχουν βαλθεί να εορτάσουν το ιστορικό γεγονός (όπως κι αν το δούμε, όσο κι αν το θέλουμε ή όχι, πρόκειται περί γεγονότος που άλλαξε την Ιστορία της χώρας μας αφού το ΠΑΣΟΚ κυβέρνησε αυτή τη χώρα για πολλά χρόνια μόνο του ή σε συνεργασία με άλλους).

Από τη μια ο μικρός εταίρος της συγκυβέρνησης. Με αφίσες που δείχνουν τον ιδρυτή του κόμματος και με κείμενα που παραπέμπουν σε Αντρέα αλλά δεν θυμίζουν καθόλου το σημερινό ΠΑΣΟΚ.

Από την άλλη ο πρώην. Θα εμφανιστεί σε έκθεση (ένα ακόμη Ζάππειο από συγκάτοικο του γνωστού κολεγίου) αλλά δεν πρόκειται να πατήσει στις εκδηλώσεις του προαναφερθέντος εταίρου. Ετοιμάζεται λένε και για νέο κόμμα.

Κάπου στη μέση τα μεγαλομεσαία στελέχη, που δεν ξέρουν προς τα που να κάνουν και που προσπαθούν να…. “ανασυγκροτήσουν” μια κεντροαριστερά που οι ίδιοι διέλυσαν (αλλά δεν πείθουν κανέναν πλέον ούτε για αυτό, γιατί είναι εμφανές ότι το μόνο που αναζητούν είναι μια θεσούλα, στην οποία τόσο είχαν συνηθίσει…).