Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Αλεξάνδρεια: Ένταση στην Λαϊκή Αγορά μεταξύ πωλητών και αστυνομίας – μια προσαγωγή (βίντεο)

από το blog “Valtos-Alexandria”

Ενδεικτικά της Ελληνικής πραγματικότητας τα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα στην λαϊκή αγορά της Αλεξάνδρειας όταν η αστυνομία προχώρησε σε ελέγχους πωλητών που βρίσκονται στο σημείο μπροστά από την παλιά Εθνική Τράπεζα και επέβαλε πρόστιμα ύψους 1000 ευρώ για κατάληψη παράνομης θέσης στο Παζάρι.

Όπως μας ενημέρωσαν οι εκπρόσωποι του σωματείου με έγγραφα που προσκόμισαν το πρόβλημα είναι γνωστό από το 2008 κατά την μεταφορά της Λαϊκής με την τότε Δημοτική αρχή να τους υπόσχεται προφορικά πως το θέμα θα λυθεί.

Όπως συνήθως συμβαίνει στο Ελλαδιστάν το πρόβλημα διαιωνίστηκε με τους πάντες να κάνουν τα “στραβά μάτια” χωρίς να δίνουν λύση ενώ ταυτόχρονα η είσπραξη των τελών κάθε Σάββατο γινόταν κανονικά από την υπηρεσία του Δήμου (φώτο).

Σύμφωνα με την αστυνομία οι πωλητές είχαν ειδοποιηθεί κάτι που επιβεβαιώνεται από το αίτημα που είχε στείλει το Σωματείο Πωλητών Λαϊκών Αγορών νομού Ημαθίας προς τον Δήμο Αλεξανδρείας στις 20-3-2013 με το οποίο ζητούσε να δοθεί λύση για τις παράνομες θέσεις όπως τους είχαν υποσχεθεί ενώ ανέφεραν πως ο νόμος επιβάλλεται επιλεκτικά κατόπιν υποδείξεως “κάποιων”.


Μία απάντηση στο “Αλεξάνδρεια: Ένταση στην Λαϊκή Αγορά μεταξύ πωλητών και αστυνομίας – μια προσαγωγή (βίντεο)”

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.