Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Εκδήλωση του συνεταιρισμού καλλιεργητών αρώνιας "Αρώνια Πιερία"

Ο συνεταιρισμός καλλιεργητών αρώνιας «Αρώνια Πιερία» διοργανώνει το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013 και στις 10.00 το πρωί, στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης ημερίδα με αντικείμενο την καλλιέργεια της αρώνιας (Aronia melanocarpa) και τις δράσεις – προοπτικές ανάπτυξης του συνεταιρισμού.

Το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής: στις 10.00 το πρωί θα γίνει η έναρξη της ημερίδας, ενώ στις 10:15 θα μιλήσει ο Δρ. Γιώργος Μπάρδας (Γεωπόνος – Φυτοπαθολόγος / Σύμβουλος καλλιέργειας) ο οποίος θα αναφερθεί στο θέμα «Η καλλιέργεια της αρώνιας – Φυτοπροστασία / Λίπανση – Θρέψη / Καλλιεργητικές εργασίες».

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει ολιγόλεπτο διάλειμμα.
Στις 11.15 ο Πρόεδρος του νεοσύστατου συνεταιρισμού «Αρώνια Πιερία» κ. Κώστας Βαφείδης θα αναφερθεί στον «Αγροτικό Συνεταιρισμό «Αρώνια Πιερία»: δράσεις και προοπτικές».
Τέλος, η ημερίδα θα ολοκληρωθεί περίπου στη 1.00 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, αφού προηγηθεί συζήτηση με τους παρευρισκόμενους.
Καλούνται όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν την καλλιέργεια αυτή της Αρώνιας να παρευρεθούν και να την παρακολουθήσουν ελεύθερα.