Κατηγορίες
δελτία τύπου εκλογές Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας Σπυρίδης Γιώργος

Επίσκεψη Σπυρίδη στα γραφεία του Εμπ. Συλλόγου Αλεξάνδρειας

empsylspyridisΑπό το γραφείο τύπου του συνδυασμού “Συνεργασία Πολιτών” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

“Με τη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου του Δήμου Αλεξάνδρειας συναντήθηκε την Τετάρτη 30/4 ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Σπυρίδης συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του Εμπορικού Συλλόγου στο πλαίσιο της ενημέρωσης όλων των υποψηφίων Δημάρχων για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος της περιοχής μας.
Στη συνέχεια αναπτύχθηκαν γενικότεροι προβληματισμοί και προτάσεις για τη συμβολή του Δήμου στην κατεύθυνση τόνωσης της τοπικής αγοράς, την ανάπτυξη της περιοχής αλλά και την αποτροπή της περαιτέρω αποψίλωσης του Δήμου από υπηρεσίες και φορείς.
Τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου ευχαρίστησαν τον Γιώργο Σπυρίδη για την στήριξη του στις προσπάθειες του Εμπορικού Συλλόγου και ζήτησαν τη συνδρομή του συνδυασμού του στα αιτήματα του Εμπορικού Συλλόγου καθώς και την μετεκλογική συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με όλους τους ενεργούς φορείς του Δήμου, κάτι που σε πολλές περιπτώσεις δεν ίσχυσε με την σημερινή διοίκηση.
Ο Γιώργος Σπυρίδης αναφέρθηκε στην συνεισφορά του Εμπορικού Συλλόγου σε σημαντικά προβλήματα του Δήμου, δεσμεύτηκε για τη συνεχή διαβούλευση με όλους τους φορείς της περιοχής όσον αφορά της αποφάσεις και τα εκτελούμενα έργα, ενώ ανέλυσε τις θέσεις του συνδυασμού, για τη στήριξη της τοπικής αγοράς, την ισονομία και την προσπάθεια βελτίωσης της επισκεψιμότητας του Δήμου.”