Κατηγορίες
εκλογές Ελλάδα

Ας κόψουν τα πολιτικά παιχνιδάκια που κάνουν με τη Θράκη, ΟΛΟΙ τους!

thrakiΑς κόψουν τα εκλογικά παιχνιδάκια οι πανηλίθιοι όλων των κομμάτων εκεί στη Θράκη, γιατί τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά – από πλευράς των γειτόνων. Οι Τούρκοι εκμεταλλεύονται τα πάντα – άρα και μια εκλογική αναμέτρηση (που μάλιστα έχει και ευρωπαϊκή διάσταση).

Παρά τα εσωτερικά προβλήματα με τον Ερντογάν και τους υπολοίπους, η Τουρκία έχει ΕΝΑΝ άξονα στην εξωτερική της πολιτική, η οποία όταν χαράσσεται έχει ορίζοντα δεκαετιών (με τις απαραίτητες φυσικά αναδιαμορφώσεις, ανάλογα με τις τρέχουσες περιστάσεις).

Οι Τούρκοι δεν περνάνε στο ντούκου τις βλακείες των πολιτικών κομμάτων και πάντοτε σπεύδουν να τις εκμεταλλευτούν: επανενεργοποίησαν το κόμμα του Σαδίκ (που φέρει την επωνυμία Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας – DEB) και θέλουν να το επιβάλλουν ως τη …λύση για τα προβλήματα της μειονότητας – ας είναι καλά και το γνωστό παράκεντρο που ακούει στο όνομα “προξενείο”. Επίσης οι γείτονες έχουν βαλθεί να ανακαλύψουν και μειονότητα σε Ρόδο και Κώ, ώστε να ανοίξουν ένα ακόμη μέτωπο (μιας ανύπαρκτης “τουρκικής” μειονότητας στην Ελλάδα. Η μειονότητα είναι μουσουλμανική, σε αυτά έχουμε αναφερθεί χιλιάδες φορές!).

Ας κόψουν λοιπόν τα παιχνιδάκια ΟΛΟΙ οι εν Αθήναις και Θράκη κοιμώμενοι κομματαρχαίοι του πισινού και ας πάρουν είδηση ότι τα κόμματά τους δεν είναι πιο πάνω από τη χώρα…