Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια ανακοινώσεις Γκυρίνης Παναγιώτης δελτία τύπου εκλογές

Τον Στέφανο Γκιουρτζή ανακοίνωσε ο Π. Γκυρίνης

DSCN0251[1]-vertΑπό το γραφείο τύπου του συνδυασμού “Ώρα Ευθύνης” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

“Όλοι μαζί, με όλες τους τις δυνάμεις για την τελική νίκη

Το γραφείο του υποψήφιου δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Στέφανος Γκιουρτζής συνοδευόμενος από τα ξαδέρφια του Γιάννη και Στέφανο και συναντήθηκαν με τον επικεφαλής της παράταξης «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» με τον οποίο συζήτησαν για την πορεία της προεκλογικής εκστρατείας και την δύσκολη εκλογική μάχη του Μαΐου.

Ο Στέφανος Γκιουρτζής, ελεύθερος επαγγελματίας, είχε ταχθεί εξ αρχής στο πλευρό του Π. Γκυρίνη και είχε ανακοινωθεί ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην δημοτική ενότητα της Αλεξάνδρειας. Tην υποψηφιότητά του στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις οι στενοί του συγγενείς Γιάννης και Στέφανος. Ο Γιάννης Γκιουρτζής, νυν δημοτικός σύμβουλος και οδοντίατρος στο επάγγελμα και ο Στέφανος Γκιουρτζής, παιδίατρος, βοηθούν με κάθε τρόπο την παράταξη και τον υποψήφιο ώστε η κάλπη στις 18 Μαΐου να καταγράψει νικηφόρο αποτέλεσμα.

Και οι τρεις στην συζήτηση που είχαν με τον υποψήφιο δήμαρχο Π. Γκυρίνη τόνισαν ότι η εκλογική μάχη είναι δύσκολη αλλά εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για το τελικό αποτέλεσμα και είπαν ότι θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να επιτευχθεί.”