Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Εκδρομή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου στην Κοζάνη


Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας πραγματοποίησε την ημερήσια εκδρομή του τη Δευτέρα 10 Ιουνίου με προορισμό την Κοζάνη και τη Νεράιδα Κοζάνης.
Μαθητές, συνοδοί – γονείς και εκπαιδευτικοί είχαμε μία ευχάριστη ανάπαυλα από την καθημερινότητα και ήταν μία καλή ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με διαφορετικό τρόπο, να γνωριστούμε καλύτερα και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί.
Επισκεφτήκαμε το Λαογραφικό μουσείο Κοζάνης όπου μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί εντυπωσιαστήκαμε από τα εκθέματα και για αρκετή ώρα οι μαθητές μας ασχολήθηκαν με τα ζώα και τα διάφορα παλιά επαγγέλματα που παρουσιάζονται στο μουσείο.

Στη συνέχεια επισκεφτήκαμε έναν όμορφο παιδότοπο της Κοζάνης, όπου τα παιδιά σ’ ένα άνετο περιβάλλον με πολλά παιχνίδια εσωτερικού χώρου έπαιξαν και ευχαριστήθηκαν για αρκετή ώρα.

Κατόπιν επισκεφτήκαμε τη Νεράιδα Κοζάνης και είχαμε μεσημεριανό γεύμα στην ταβέρνα “Φωλιά” όπου όλοι μας εντυπωσιαστήκαμε από την όμορφη θέα της λίμνης και την μεγάλη γέφυρα.
Το απόγευμα επιστρέψαμε στο σχολείο μας χαρούμενοι γεμάτοι αναμνήσεις και από αυτή την εκδρομή μας.
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής συνέβαλλαν με την προσφορά και τη συμπαράστασή τους άτομα που στηρίζουν τις προσπάθειες του σχολείου μας και δείχνουν έμπρακτα την ευαισθησία τους

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας στον Κ. Μαστροδήμο Κώστα που χρόνια τώρα είναι πάντα κοντά μας και μας στηρίζει και ηθικά, όπου σε όλες τις εκδηλώσεις μας είναι κοντά μας και παρακολουθεί την πορεία του σχολείου μας αλλά και οικονομικά όπως στη συγκεκριμένη εκδρομή κάλυψε το φαγητό των μαθητών μας με (100 ευρώ) και τον ευχαριστούμε πολύ και του ευχόμαστε να είναι πάντα καλά αυτός και η οικογένειά του