Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ψηφιακός ραδιοτηλεοπτικός κλεφτοπόλεμος

Είναι πολλά τα λεφτά και η επιρροή που θα αποκτήσουν όσοι απομείνουν να εκπέμπουν στα ραδιοκύματα της χώρας μας! Γιαυτό κάποιοι εμμένουν και συμβουλεύουν να κλείσει ο Εθνικός Ραδιοτηλεοπτικός Φορέας.
Άσε που πρέπει να βρεθούν και 2500 δημόσιοι υπάλληλοι για να απολυθούν, ώστε η Επιτροπεία να ικανοποιηθεί…

Χαμός γίνεται στα ραδιοκύματα, αφού έχει αρχίσει και διεξάγεται ένας άνευ προηγουμένου κλεφτοπόλεμος.
Η ΕΡΤ εξακολουθεί και εκπέμπει το “πειρατικό”-απεργιακό πρόγραμμα που έχει ξεκινήσει, με ευθύνη των εργαζομένων, από το βράδυ της προηγούμενης Τρίτης, από την άλλη σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν πριν από λίγο η ΝΕΡΙΤ (ή όπως την ονομάσουν τέλος πάντων) εκπέμπει μέσα από τη DIGEA, Τούρκοι και Σκοπιανοί έχουν πιάσει στασίδι στα κενά κανάλια που μέχρι πρότινος εξέπεμπε το σήμα της ο καταργημένος Εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας και στο τέλος οι τεχνικοί της ΕΡΤ που αλλάζουν κανάλια εκπομπής ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να μπορέσουν να εκπέμψουν.
Όλα αυτά υπό το πρίσμα της απόφασης του ΣτΕ και της συνάντησης των 3 εταίρων της συγκυβέρνησης, που φαίνεται πως αντιδρά σπασμωδικά και πως ξεκίνησε όλη την ιστορία – όλοι οι εταίροι τα ήξεραν όλα, είπαν από το Μαξίμου – χωρίς να έχει κάτι συγκεκριμένο στο νου της.