Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια τοπικά νέα Χωρίς κατηγορία

Δήμος Αλεξάνδρειας: συνεδριάζει την Τετάρτη 5 Μαρτίου η Οικονομική Επιτροπή

dimarxeio-alex1Με μια σειρά από σημαντικά θέματα θα συνεχίσει τις συνεδριάσεις της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλεξάνδρειας, η οποία συνεδριάζει την Τετάρτη, στις 13:00, στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας.

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης έχουν εγγραφεί συνολικά 22 θέματα, μεταξύ αυτών θέματα που σχετίζονται με το αποχετευτικό της Μελίκης, την αναδιπλούμενη οροφή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, με τα αδέσποτα αλλά και με τον καθαρισμό αποστραγγιστικών τάφρων του Δήμου.

Συνοπτικά, τα θέματα είναι τα παρακάτω:

1. Έγκριση έκδοσης Εντάλματος Προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπανών επέκτασης δικτύου ΦΟΠ.

2. Λήψη απόφασης για ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου (αφορά υπόθεση για χορήγηση ειδικής παροχής σε εργαζόμενους του πρώην Δήμου Αντιγονιδών).

3. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των όρων της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων που βρίσκονται στη Δ.Κ. Αλεξάνδρειας του Δήμου Αλεξάνδρειας.

4. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των όρων της δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού αναψυκτηρίου που βρίσκεται στην Καψόχωρα του Δήμου Αλεξάνδρειας.

5. Ανάκληση δεσμεύσεων πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014.

6. Λήψη απόφασης για την διάθεση της πίστωσης για “προμήθεια ατομικών βιβλιαρίων υγείας ”.

7. Λήψη απόφασης για την διάθεση της πίστωσης για προμήθεια “ λοιπού εξοπλισμού ” (προμήθεια διαφόρων ειδών κλειδιών, κλειδαριών και εξαρτημάτων για κλειδαριές).

8. Λήψη απόφαση για την διάθεση της πίστωσης για την “Παροχή κτηνιατρικών υπηρεσιών στα αδέσποτα ζώα συντροφιάς του Δήμου Αλεξάνδρειας ”.

9. Λήψη απόφασης για τη διάθεση πιστώσεων για την προμήθεια: Α) Υλικού σήμανσης (περιλαίμιων) για τη σήμανση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και Β) Συσκευής αναγνώρισης (scanner) των μικροτσίπ στα αδέσποτα ζώα συντροφιάς.

10.  Λήψη απόφασης για την διάθεση πίστωσης για την “προμήθεια λοιπού εξοπλισμού” (προμήθεια φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων και πολυμηχανημάτων fax) για τις ανάγκες του Δήμου Αλεξάνδρειας.

11. Λήψη απόφασης για τη διάθεση της πίστωσης για “Μίσθωση μηχανημάτων (καλαθοφόρου οχήματος)”.

12. Λήψη απόφασης  για τη διάθεση της πίστωσης για “Μίσθωση μηχανημάτων για καθαρισμό αποστραγγιστικών τάφρων στο Δήμο Αλεξάνδρειας”.

13. Λήψη απόφασης για : Α. την έγκριση ή μη της μελέτης 28/2014 προεκτίμησης αμοιβής για τη σύνταξη των απαραίτητων μελετών εφαρμογής για την κατασκευή αναδιπλούμενης οροφής στο ανοιχτό κολυμβητήριο Δήμου Αλεξάνδρειας Β. τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης – ανάθεσης  Γ. την ψήφιση της πίστωσης Δ. την απευθείας ανάθεση των απαραίτητων μελετών εφαρμογής για την κατασκευή αναδιπλούμενης οροφής στο ανοιχτό κολυμβητήριο Δήμου Αλεξάνδρειας.

14. Λήψη απόφασης περί έγκρισης των τεχνικών προδιαγραφών – τον καθορισμό της εκτέλεσης – των όρων διαγωνισμού και τη διάθεση πίστωσης για την προμήθεια ελαστικών μεταφορικών μέσων και μηχανημάτων.

15. Λήψη απόφασης περί: 1) Διάθεσης της πίστωσης για την προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού – χημικού υλικού του Δήμου, 2) Έγκρισης της υπ΄ αριθμ. 51294/04-12-2013 Ενιαίας Τεχνικής μελέτης του Δήμου, 3) Καθορισμού της εκτέλεσης και των όρων του διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών παντοπωλείου και ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού – χημικού υλικού για το Δήμο και τα νομικά πρόσωπα αυτού για το έτος 2014.

16. Λήψη απόφασης περί έγκρισης των τεχνικών προδιαγραφών – τον καθορισμό της εκτέλεσης – των όρων διαγωνισμού και τη διάθεση πίστωσης για την προμήθεια ειδών ελαιοχρωματισμού για τα κτίρια του Δήμου.

17.  Λήψη απόφασης περί έγκρισης των τεχνικών προδιαγραφών – τον καθορισμό της  εκτέλεσης – των όρων διαγωνισμού και τη διάθεση πίστωσης για την προμήθεια υλικών (υδραυλικών ) συντήρησης και επισκευής κτιρίων Δήμου και λοιπών εγκαταστάσεων.

18. Λήψη απόφασης για την έγκριση δαπάνης κατασκευής του έργου, ψήφιση (διάθεση )  της σχετικής πίστωσης και απ΄ ευθείας ανάθεση κατασκευής του έργου “ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΓΗΠΕΔΟ ΚΥΔΩΝΕΑΣ Τ.Κ. ΠΡΑΣΙΝΑΔΑΣ ” (Α.Μ. 25/2014).

19. Λήψη απόφασης για την έγκριση της μελέτης, ψήφιση (διάθεση ) της σχετικής πίστωσης και απ΄ευθείας ανάθεση κατασκευής του έργου “ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΗΡΩΟΥ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΚΑΨΟΧΩΡΑΣ ” (Α.Μ. 20/2014).

20. Λήψη απόφασης για την έγκριση της μελέτης, ψήφιση (διάθεση) της σχετικής πίστωσης και απ΄ ευθείας ανάθεση κατασκευής του έργου “ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΞΕΧΑΣΜΕΝΗΣ ” (Α.Μ. 29/2014 ).

21. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη καταρτισμού όρων πρόχειρου διαγωνισμού του έργου “ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΠΛΑΤΑΝΟΥ ” (Α.Μ. 10/2014).

22. Λήψη απόφασης περί ανάθεσης γεωτεχνικής μελέτης στο πλαίσιο του έργου : “ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΕΛΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ ”.