Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια ανακοινώσεις τοπικά νέα Χωρίς κατηγορία

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας προς αγρότες της Ημαθίας: “Παρακαλούμε να μας υπολογίζετε στους συμπαραστάτες σας στον αγώνα”

emporikos_syllogosΑπό τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση – μήνυμα συμπαράστασης στους αγρότες της Ημαθίας που τις ημέρες αυτές βρίσκονται στους δρόμους, διαμαρτυρόμενοι για τα νέα φορολογικά μέτρα.

“Εκφράζουμε την ολόπλευρη στήριξη στα δίκαια αιτήματα και τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των αγροτών της Ημαθίας. Μαζί με τους αγρότες αντιστεκόμαστε στην πολιτική της άγριας φοροεπιδρομής, η οποία ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά προηγούμενων πολιτικών που καθιστούσαν την παραγωγή αδύνατη και έσφιγγαν τη θηλιά του χρέους στη μικρομεσαία αγροτιά.

Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα τους για να έχουν τη δυνατότητα να παράγουν και να ζουν απ’ τα προϊόντα τους.

Συμπαραστεκόμαστε για να μην μετατραπεί η χώρα μας σε μια χώρα εισαγωγής αγροκτηνοτροφικών προϊόντων.

Πιστεύουμε ότι η επανεκκίνηση της οικονομίας της χώρας μας, στη σημερινή εποχή της κρίσης, θα έρθει μόνο με τη στήριξη του Πρωτογενή Τομέα και την ανάπτυξή του.

Παρακαλούμε να μας υπολογίζετε στους συμπαραστάτες σας στον αγώνα για την εκπλήρωση των δίκαιων αιτημάτων σας, καθώς και στην προώθηση των δράσεων που θ’ αναλάβετε προς την κατεύθυνση αυτήν.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Η Διοίκηση του Ε.Σ. Αλεξάνδρειας”