Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Τι είναι μωρέ 3 μηδενικά;

dollarsΤην προηγούμενη εβδομάδα στο Λονγκ Άϊλαντ των ΗΠΑ ένας τύπος που δεν μιλούσε αγγλικά μπήκε σε ένα κατάστημα και αγόρασε ένα “ξυστό” (στις ΗΠΑ τα δελτία της λοταρίας πωλούνται και σε μίνι μάρκετ). Έξυσε, έσβησε και είδε πως κέρδισε. Είπε λοιπόν να το εξαργυρώσει κιόλας. Ο γιος του ιδιοκτήτη αφού είδε το λαχνό που κέρδιζε έβγαλε από το ταμείο 1.000 δολάρια και του τα έδωσε.

Έλα όμως που τον είχε κατακλέψει! Το λαχείο κέρδιζε όχι 1.000 αλλά 1.000.000 δολάρια. Τρία μηδενικά διαφορά, που όμως κάνουν τη διαφορά!!

Κάτι όμως δεν κάθονταν καλά στον 35χρονο νικητή και ξαναπήγε στο κατάστημα…. Εκεί, αφού οι ιδιοκτήτες είπαν τα γνωστά (πως όλα είναι ΟΚ, πως δεν τρέχει τίποτε κλπ κλπ), του είπαν επίσης να μην πάει στην αστυνομία. Ο νικητής του δελτίου πήγε λοιπόν στις αρχές και με κάποιο τρόπο διηγήθηκε την ιστορία του.

Η αστυνομία πήγε στο μαγαζί, έκανε έλεγχο και βρήκε το δελτίο άθικτο και έτοιμο προς είσπραξη. Οι δύο υπεύθυνοι της κλοπής συνελήφθησαν και ο δικηγόρος τους έκανε λόγο για «ανθρώπινο λάθος». Ακριβώς τέτοιο είναι η κλοπή…

με πληροφορές από ελληνικά και ξένα sites