Κατηγορίες
Πολιτικά κόμματα

ΠΑΣΟΚ: ανακοίνωση της Ν.Ε. Ημαθίας για τις εσωκομματικές εκλογές

Σε ανακοίνωση της Ν.Ε. Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής αναφέρονται τα ακόλουθα:

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον Πρόεδρό μας, Νίκο Ανδρουλάκη, για την επανεκλογή του στην ηγεσία του Κινήματος.

Κατά την προεκλογική περίοδο, τα μέλη, οι φίλοι και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μαζί με τους υποψηφίους Προέδρους, έδωσαν το παράδειγμα για το πώς πρέπει να διεξάγονται οι εσωκομματικές διαδικασίες σε έναν πολιτικό φορέα που φιλοδοξεί να αντιμετωπίζεται με σεβασμό από τους πολιτικούς του αντιπάλους. Ο πολιτικός πολιτισμός που επικράτησε μας γέμισε περηφάνεια και αισιοδοξία.

Το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών όχι μόνο ενίσχυσε το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, αλλά είναι και ένα σαφές μήνυμα ανανέωσης εμπιστοσύνης και σταθερότητας για το Κίνημα ανοίγοντας το δρόμο για μια νέα, δυναμική πορεία, με στόχο την έξοδο από τα αδιέξοδα της συντήρησης και τον επαναπροσδιορισμό της σχέσης των πολιτών με την πολιτική.

Θα θέλαμε, επίσης, να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στους εθελοντές που στελέχωσαν τις εφορευτικές επιτροπές κατά την εκλογική διαδικασία. Η συμβολή τους υπήρξε καταλυτική για την ομαλή και διαφανή διεξαγωγή της ψηφοφορίας. Οι εθελοντές δούλεψαν με αφοσίωση και επαγγελματισμό, εξασφαλίζοντας ότι οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και σεβασμό στις δημοκρατικές αρχές.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στις εκλογές και βοήθησαν στην επιτυχία αυτής της δημοκρατικής διαδικασίας. Μαζί συνεχίζουμε πιο δυνατοί, με στόχο την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και την προάσπιση των αξιών της προόδου, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης.