Κατηγορίες
αθλητικά

Ξεκίνησε την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ζαφειράκης

Μέσα σε πολύ θετικό κλίμα ξεκίνησε τη Δευτέρα 5 Αυγούστου η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας, ο οποίος συνεχίζει για 5η συνεχή χρονιά να αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία χάντμπολ της χώρας. Έπειτα από την πολύ καλή πορεία της ομάδας της Νάουσας στο περσινό πρωτάθλημα της Handball Premier, όπου και τερμάτισε στην 7η θέση της βαθμολογίας, οι προσδοκίες όλων είναι ανεβασμένες και ο πήχης των στόχων, αναμενόμενα, ανεβαίνει και από την πλευρά του προπονητικού team.

Το προπονητικό πρόγραμμα της πρώτης εβδομάδας περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και βάρη, ενώ σταδιακά η ομάδα του Ζαφειράκη θα ξεκινήσει και τις προπονήσεις τακτικής χάντμπολ, στο κλειστό γυμναστήριο της Νάουσας. Σε δεύτερη φάση, θα ακολουθήσουν φιλικοί αγώνες για να εντοπίσει το διοικητικό και προπονητικό team τυχόν δυσκολίες που θα παρουσιάσει η ομάδα σε άμυνα και επίθεση.

Στο τιμόνι της ομάδας παραμένουν και τη φετινή χρονιά ο έμπειρος τεχνικός Κώστας Δεληγιάννης μαζί με τον βοηθό προπονητή Φώτη Παπουτσή, οι οποίοι είναι και οι «αρχιτέκτονες» της επιτυχημένης πορείας των Ναουσαίων στη μεγάλη κατηγορία, από την πρώτη τους χρονιά.