Κατηγορίες
Ημαθία

Στη Βέροια ο ΥΠΕΘΑ Νίκος Δένδιας

Στη Βέροια, με αφορμή τις επικείμενες ευρωεκλογές (9 Ιουνίου) βρέθηκε την Παρασκευή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ημαθιώτικη πρωτεύουσα ο Ν. Δένδιας συναντήθηκε με τον υποστράτηγο Νικ. Γιαννόπουλο στην Ι Μεραρχία Πεζικού, στη Μητρόπολη με τον μητροπολίτη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, ενώ συναντήθηκε και με τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κ. Καλαιτζίδη, παρουσία των περιφερειακών συμβουλών Σ. Τζήμα και Στ. Μουτζίλα.

Στις επισκέψεις του τον συνόδευαν οι 3 βουλευτές της Ημαθίας που έχουν εκλεγεί με τη Νέα Δημοκρατία, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ημαθίας Στ. Γιανναβαρτζής και στελέχη της τοπικής ΝΔ.

Επίσης ο υπουργός επισκέφθηκε την αγορά της πόλης όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες και ανθρώπους κάθε ηλικίας. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε σε κεντρικό καφέ όπου συναντήθηκε με στελέχη, μέλη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας που είχαν συγκεντρωθεί για να τον συναντήσουν και να μιλήσουν μαζί του.

Ο κ. Δένδιας κατά την ομιλία του, μεταξύ άλλων, τόνισε την σημασία που έχει η ψήφος στις Ευρωεκλογές, καθώς το Εθνικό μας Συμφέρον συμβαδίζει με μια ισχυρή εκπροσώπηση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα δεν παράλειψε να αναφερθεί στα όσα συμβαίνουν με τους γείτονες μας, καθώς και τα όσα γίνονται για την προάσπιση των Εθνικών συμφερόντων και τη θωράκιση της χώρας, σε κάθε επίπεδο, με σχέδιο και πρόγραμμα για την Ελλάδα του 2030.