Κατηγορίες
Ημαθία Πολιτικά κόμματα

Ανδουλάκης από Βέροια για Μητσοτάκη: “ανίκανος να ποδηγετήσει τα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα”

Τη Βέροια επισκέφθηκε το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας σε όλη τη ώρα ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Το μεσημέρι ο Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφθηκε τον Συνεταιρισμό «Νέος Αλιάκμων». Στην επίσκεψή του εκεί τον συνόδευαν ο γραμματέας της Ν.Ε. Ημαθίας Σ. Τσιχλακίδης, υποψήφιοι ευρωβουλευτές και στελέχη του κόμματος από την Ημαθία.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ βρέθηκε στη Βέροια λίγες ώρες μετά από τον πρωθυπουργό, Κ. Μητσοτάκη (που ήταν στην πρωτεύουσα της Ημαθίας την Παρασκευή) και κατά την ομιλία του στην Εληά εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της Κυβέρνησής του, την οποία κατηγόρησε για ανικανότητα που ως αποτέλεσμα έχει την ακρίβεια.

«Η ευθύνη των ελέγχων, των προστίμων και της κανονικοποίησης της αγοράς για να σταματήσει ο πληθωρισμός της κερδοσκοπίας των ολιγαρχών, είναι στα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης. Αν δεν μπορούν, υπάρχει δρόμος: ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη, γιατί και θέλουμε και μπορούμε να συγκρουστούμε με αυτά τα συμφέροντα που χαϊδεύει εδώ και χρόνια ο κ. Μητσοτάκης», είπε μεταξύ άλλων ο Ν. Ανδρουλάκης στη Βέροια.

Ο Ανδρουλάκης έκανε επίσης αναφορές στα εξωτερικά, λέγοντας ότι η εξωτερική πολιτική που ασκείται από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι σοβαρή, ενώ μίλησε και για την Υγεία, υπενθυμίζοντας ότι οι δαπάνες των πολιτών για υπηρεσίες υγείας είναι οι υψηλότερες στην ευρωζώνη και τις δεύτερες υψηλότερες στην Ευρώπη των 27, “Γιατί πολύ απλά δεν πιστεύουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας” όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Κάλεσε δε τους Ημαθιώτες να δώσουν δύναμη στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στις επερχόμενες Ευρωεκλογές λέγοντας ότι “τις τρεις επόμενες εβδομάδες να δώσουμε αγώνα, χωριό – χωριό, σπίτι – σπίτι, σε κάθε εργασιακό χώρο για να δυναμώσουμε τη δημοκρατική παράταξη. Αυτή η παράταξη θα είναι το λιμάνι της ελπίδας, της αγωνίας και της προοπτικής για το σύνολο του ελληνικού λαού».