Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Επιστρέφουν για συζητήσεις οι “δανειστές” μας

3ikalogΜέσα σε όλον αυτό τον χαμό που γίνεται λόγω της δολοφονίας του νεαρού στο Κερατσίνι έχει μείνει λίγο “πίσω” η ειδησεογραφία για την επίσκεψη της Επιτροπείας στη χώρα μας.

Τα παιδιά επιστρέφουν στη χώρα, για να δουν πως τα πήγε με τα γνωστά από το 2010 ως “προαπαιτούμενα” αλλά και για να διαπραγματευτούν τους όρους με τους οποίους το γνωστό junkie της ΕΕ (τέτοιο μας έχουν καταντήσει από τη συνεχή χορήγηση δόσεων!!!) θα λάβει τη δόση του Οκτωβρίου.

Σε πρώτη φάση…… θα εξεταστεί πως πάει το θέμα με τις “πωλήσεις” των αμυντικών βιομηχανιών της χώρας, με τις οφειλές του Δημοσίου προς ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ, με τον κώδικα δικηγόρων (μυθική η ψηφοφορία, δεν συμφωνείτε;;;) αλλά και με τη διαθεσιμότητα δημοσίων υπαλλήλων.

Πρώτη συνάντηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Στη συνέχεια θα εξεταστούν και άλλα πράγματα, όπως ο προσδιορισμός του φετινού ύψους της ύφεσης αλλά και η δημιουργία πρωτογενούς πλεονάσματος.

Οι “δανειστές” θα επανέλθουν μετά τα μέσα του Οκτωβρίου, οπότε και πιθανλογείται πως θα συζητηθεί τι θα γίνει με το χρηματοδοτικό κενό και τη βιωσιμότητα του δημοσίου χρέους.