Κατηγορίες
Πολιτικά κόμματα

Σε Βέροια και Νάουσα η συντονίστρια του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

Την Ημαθία επισκέφτηκε την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου η Συντονίστρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κ. Έλενα Σώκου όπου πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με φορείς και επιστημονικούς συλλόγους, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Ημαθίας κ. Σταύρο Γιανναβαρτζή.

Η κ. Σώκου συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κώστα Καλαϊτζίδη, τους δημάρχους Βέροιας κ. Κώστα Βοργατζίδη και Νάουσας κ. Νίκο Κουτσογιάννη, τους προέδρους του Ιατρικού Συλλόγου κ. Μάκη Ισσακίδη, Φαρμακευτικού κ. Σοφία Κατή, τον αντιπρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Γιώργο Χατζόγλου, τον πρόεδρο του Τοπικού Παραρτήματος Τ.Ε.Ε. κ. Κώστα Παλουκίδη, ενώ επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Βέροιας όπου την υποδέχτηκε ο Διοικητής κ. Ηλίας Πλιόγκας και συνεργάτες του.

Στις συναντήσεις δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν προβλήματα της περιοχής και να αναζητηθούν μέθοδοι για ουσιαστικές παρεμβάσεις, προς την κατεύθυνση της επίλυσης τους αλλά και τρόποι ενίσχυσης της αναπτυξιακής πορείας του τόπου.

Η συνεργάτης του Πρωθυπουργού τόνισε ιδιαίτερα την πρόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στη Περιφέρεια, με βελτιωμένες παρεμβάσεις της Κυβέρνησης, σε κάθε τομέα που θα κριθεί αναγκαίο, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, την ασφάλεια και την ευημερία.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την παρουσία της κ. Σώκου στη συνεδρίαση της Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα μέλη των οργανώσεων για θέματα της επικαιρότητας αλλά και ειδικότερα ζητήματα που τέθηκαν από τους παρευρισκόμενους.