Κατηγορίες
κοινωνία

Αλεξάνδρεια – εκδήλωση για τη γυναίκα με υπογραφή της Χάρτας Ισότητας (φωτό – βίντεο)

Σε μια πολύ ωραία εκδήλωση το απόγευμα της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου 2023 υπογράφηκε από τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη, παρουσία της Γ.Γ. Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων Κ. Γούλα, η «Η Ευρωπαϊκή Χάρτα για την Ισότητα των Φύλων στις Τοπικές Κοινωνίες».

Η εκδήλωση για την υπογραφή από μέρους του Δήμου Αλεξάνδρειας έγινε στο Π.Π.Κ. της Αλεξάνδρειας.

Στο πρόγραμμα εκτός από την υπογραφή της Χάρτας περιλαμβάνονταν επίσης προβολή της ταινίας μικρού μήκους «37 λεπτά» της Νικολέτας Λεούση, έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Γυναίκα» της Κατερίνας Στριάκα καθώς και εμφάνιση του ηλεκτρικού κουαρτέτου εγχόρδων FORTISSIMO (μια εμφάνιση που εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους, που έκανε τη διαφορά σε σχέση με άλλες εκδηλώσεις και που «ανέβασε τον πήχη» για άλλες εκδηλώσεις που αναμένεται να γίνουν).

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Ημαθίας (ΝΔ) Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο διοικητής του Α.Τ. Αλεξάνδρειας Βασ. Κεφτές, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ Μπάμπης Γκιόνογλου και Ολυμπία Αποστόλου, ο διοικητής του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων Κ. Παράσχου.

Πολλά συγχαρητήρια σε όσες και όσους δούλεψαν για την εκδήλωση, η οποία δυστυχώς δεν έτυχε – για τους γνωστούς λόγους – της υποδοχής που θα έπρεπε από τους συνδημότες μας.