Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Και επίσημα ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος χθες. Το μόνο καλό που έχει είναι πως δεν θα μας τα πρήζουν συνεχώς οι διάφοροι υποψήφιοι, αφού ΔΕΝ έχουν παραπάνω από 1 ωρίτσα στη διάθεσή τους για να αναπτύξουν τις απόψεις τους για τη σωτηρία της χώρας από την πτώχευση!

Επίσης, για να δείτε πως όταν θέλει το κράτος μπορεί να γίνεται εξαιρετικά αποτελεσματικό (δηλαδή με 2 κουβέντες να λέει τα απαραίτητα και να μην χρειάζονται για παράδειγμα 25 νόμοι και 43 ΚΥΑ για να μπει μια σειρά) δείτε εδώ τι όμορφα και μέσα από 2 σειρές μπορούν ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ να κυβερνήσουν.

*Για την πυρκαγιά στο Γραμματικό πήραν μέσα έναν καημένο. Και άντε, ας πούμε πως αυτός την έβαλε τη φωτιά! Τους άλλους όλους που άφησαν τη φωτιά να θεριέψει, πότε θα τους μπαγλαρώσουν;


*Κάτω και αριστερά βλέπετε τις εκδηλώσεις αγάπης των ψηφοφόρων, που αποχαιρετούν τους Λιά
πη, Ψαρούδα-Μπενάκη, Αλαβάνο, τον άγονο Παυλίδη – και πιθανόν μια πλειάδα ακόμη βουλευτών που έχουν βαλτώσει μέσα σε λιμνοθάλασσες που περιέβαλλαν μοναστήρια. Γιατί το έργο τους – με μέσο όρο παρουσίας στη Βουλή τα 25 χρόνια – ήταν πάρα πολύ μεγάλο, και για τον τόπο και το λαό. Φυσικά, αναμένονται και άλλες αποχωρήσεις, από όλο το πολιτικό φάσμα. Άντε, σιγά-σιγά ας αναχωρούν και άλλοι….

*Στο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνονται ακόμη για να βρουν την πορεία τους, 25 μέρες πριν απο τις εκλογές. Χαθήκανε μέσα σε συνιστώσες και συνισταμένες! Και είναι και χωρίς καπετάνιο το καράβι…. Τελικά χωρίς Αριστερά (που να κόβει αυτοδυναμίες) ούτε η Δεξιά πάει μπροστά.

*Πάντως, στο ΠΑΣΟΚ έχουν κάνει ουρά οι υποψήφιοι βουλευτές. Από εκεί που το 2004 τα ψηφοδέλτια καταρτίστηκαν ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ! Κορόϊδα είναι πάντως, αφού οι περισσότερο έξυπνοι δεν έχουν βάλει πλώρη για τη Βουλή αλλά για κανένα κρατικό Οργανισμό (ΟΠΑΠ, ΟΣΕ, ΔΕΗ, ΙΚΑ, σύκα κλπ). Εκεί ούτε πιέση για διορισμούς έχει ούτε τίποτε! Μόνο ένα μισθουλάκο της πείνας…

*Σας γράφω από σήμερα για το νέο site (που θα φέρει επανάσταση όπως το fecebook): www.skebby.com Στην Ελλάδα ακόμη ΔΕΝ μπορούν να δουλέψουν τα όσα προσφέρει, αλλά που θα πάει; Να το θυμάστε όμως αυτό το ονοματάκι.