Κατηγορίες
τοπική επικαιρότητα

Έπεσε σε κανάλι, σώθηκε χάρη στις προσπάθειες των πυροσβεστών

Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε μια γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη η οποία έπεσε μέσα σε κανάλι το πρωί του Σαββάτου 16 Ιουλίου.

Η οδηγός του οχήματος έχασε, για άγνωστο λόγο, τον έλεγχο του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που οδηγούσε και το όχημα βγήκε από την πορεία του και έπεσε σε αρδευτικό κανάλι περίπου στο 6ο χλμ της επαρχιακής οδού Αλεξάνδρειας – Κρύας Βρύσης.

Χάρη στην επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξάνδρειας (που έσπευσε στο συμβάν με 2 οχήματα και 4 άνδρες) η οδηγός απεγκλωβίστηκε από το όχημα το οποίο είχε γεμίσει με νερά και ενώ υπήρχε ελάχιστον χώρος στην οροφή του που δεν είχαν ακόμη εισέλθει νερά.

Στο σημείο επενέβη επίσης και η Αστυνομία της Αλεξάνδρειας, αφού χρειάστηκε να διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία ώστε να γίνει δυνατή η ανάσυρση του οχήματος.

για το πόσο επικίνδυνος είναι ο συγκεκριμένος δρόμος και για το ότι πρέπει να τοποθετηθούν στηθαία ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ του έχουμε γράψει πάρα πολλές φορές – η τελευταία φορά ήταν ΕΔΩ (πριν από 20 ημέρες, για ένα σημείο που βρίσκεται περίπου 3,5 χιλιόμετρα πιο μακριά από το σημείο που έγινε σήμερα το ατύχημα)