Κατηγορίες
γνώμη - σχόλιο επικαιρότητας διεθνή

Έβγαλε ο άλλος έναν χάρτη…

Δηλαδή, εντάξει!

Έβγαλε ο Μπαχτσελί (ο συνεταίρος του Ερντογάν και… «πνευματικός» των Γκρίζων Λύκων) μια φωτογραφία με τον αρχηγό των Γκρίζων Λύκων, στην οποία οι δυο τους κρατάνε ένα κάδρο με το μισό Αιγαίο και την Κρήτη στα χρώματα της Τουρκίας.

Ε και;

Τι δεν ξέρουμε ή τι δεν καταλαβαίνουμε;; Τι διαφορετικό έγινε σε σχέση με προηγούμενες παρόμοιες ιστορίες;; Αυτοί ονειρεύονται (και το λένε εδώ και πάρα πολλά χρόνια) τουρκικές μειονότητες στα Δωδεκάνησα και στη Θράκη, Διεθνές Δίκαιο αλά Τούρκα, θαλάσσια σύνορα με τη Λιβύη κλπ κλπ κλπ.

Τώρα μας φαίνεται παράξενο που βγήκαν φωτογραφία με το μισό Αιγαίο και την Κρήτη βαμμένα στα χρώματα της Τουρκίας;;

Αύριο – μεθαύριο θα βγουν μια άλλη φωτογραφία και θα κρατάνε ένα άλλο κάδρο (με περισσότερες περιοχές βαμμένες στα χρώματά τους). Στο τέλος τη “γαλάζια πατρίδα” τους θα τη φτάσουν στην Κορσική και στο Γιβραλτάρ!

Εμείς τους έχουμε μάθει τόσα χρόνια, καιρός να τους συστήσουμε και παραπέρα (επειδή κάποιοι εξακολουθούν να τους εμπιστεύονται).

Όσο εμείς είμαστε προετοιμασμένοι, σε συνεχή εγρήγορση και ενωμένοι, οι ισλαμοφασίστες που κυβερνούν τη γείτονα γνωρίζουν πολύ καλά τι ακριβώς τους περιμένει και θα πάρουν, έτσι και τολμήσουν…

Στα κάδρα θα μείνουν!