Κατηγορίες
πολιτική

Στην Αλεξάνδρεια ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Π. Γερουλάνος

Στην Αλεξάνδρεια, στο πλαίσιο περιοδείας του στην Κεντρική Μακεδονία (ενόψει των εκλογών για την εκλογή προέδρου στο ΚΙΝΑΛ) βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Νοεμβρίου 2021 ο πρώην βουλευτής Παύλος Γερουλάνος.

Ο Γερουλάνος, που είναι ένας εκ των έξι υποψηφίων που διεκδικεί την προεδρία στο Κίνημα Αλλαγής στις εκλογές της 5ης – 12ης Δεκεμβρίου 2021, στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Stathmos Cafe έδωσε το στίγμα της υποψηφιότητάς του ενώ ανέπτυξε τις θέσεις του και τον σχεδιασμό του για το ΚΙΝΑΛ την επόμενη ημέρα των εσωκομματικων εκλογών.

Εστίασε στον ρόλο που θέλει να έχει το ΚΙΝΑΛ στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, στη σχέση που θέλει να έχει το κόμμα με τα άλλα κόμματα, στον ρόλο των νέων ανθρώπων στην πολιτική (χωρίς να θέτει ηλικιακά όρια ή φραγμούς) ενώ δεν απέκλεισε ακόμη και συνεργασίες. “Το Κίνημα Αλλαγής μπορεί να δώσει προοπτική στη χώρα” είπε μεταξύ άλλων ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε “η κοινωνία για πρώτη φορά είναι πολύ πιο μπροστά από το πολιτικό στελεχιακό δυναμικό. Παλιά οι πολιτικοί μας κλωτσούσαν την μπάλα μπροστά και εμείς τρέχαμε να την πιάσουμε. Σήμερα οι πολιτικοί κλωτσάνε τη μπάλα και σκάει πίσω μας”.

video:

φωτογραφίες: