Κατηγορίες
πολιτική

Στην Αλεξάνδρεια ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιάννης Μανιάτης

Στην Αλεξάνδρεια, στο πλαίσιο επισκέψεών του σε όλη τη χώρα ενόψει των Ευρωεκλογών, βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 8 Μαιου ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης.

Ο πρώην υπουργός μίλησε σε συγκέντρωση που έγινε στο café Choice, στον πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας, και ανέπτυξε τις θέσεις του και τις θέσεις του κόμματός του για τις τρέχουσες εξελίξεις και για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Επίσης έκανε αναφορά στην προσωπική του πολιτική πορεία και στις επιλογές του όταν ήταν σε κυβερνητικές και βουλευτικές θέσεις. Τέλος απάντησε σε ερωτήσεις που του έθεσαν παρευρισκόμενοι στη συγκέντρωση.

Τέλος απεύθυνε κάλεσμα για συμμετοχή στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, επειδή (όπως χαρακτηριστικά ανέφερε) δεν πρέπει να είναι «χαλαρές» εκλογές αλλά εκλογές που πρέπει να στείλουν σαφή μηνύματα επειδή το διακύβευμα των εκλογών αυτών είναι η γενικότερη ευρωπαϊκή πορεία για τις επόμενες δεκαετίες.

* τον Γιάννη Μανιάτη μπορείτε να τον ακούσετε στο podcast αυτής της εβδομάδας, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχαμε με επίκεντρο τα ενεργειακά, τη γεωπολιτική σημασία της χώρας μας και την κλιματική αλλαγή.